28 / 04 / 2024

mira kurtköy ne zaman teslim

mira kurtköy ne zaman teslim

İstanbul Kurtköy de, villa ve daire seçenekleri ile müşterilerin karşısına çıkan Mira Kurtköy projesi, 26 bin metrekarelik alanda toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Mira Kurtköy’de yaşam başladı! 305 bin liraya!

İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğa ile modern yaşamı bir araya getiren Beşyıldız Grubu’nun sektöre yön veren yıldızı Mira Kurtköy’de yaşam başladı. Projede yer alan daire fiyatları 305 bin liradan başlıyor.

Mira Kurtköy'de 30 Kasım'da teslim!

Dairelerin teslimlerine 2014 yılının Kasım ayının 30'unda başlanması planlanan Mira Kurtköy projesi, Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede konutların satış sürecine devam ediliyor...

Mira Kurtköy’de yaşam 1 ay sonra başlıyor!

Yıllardır İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğa ile modern yaşamı buluşturan Beşyıldız Grubu, yıldızların en mükemmeli olarak tasarlanan yeni yıldızı Mira Kurtköy projesi ile de ışık saçıyor.

Mira Kurtköy'de teslimler 5 ay sonra!

Yıllardır İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğayla modern yaşamı buluşturan Beşyıldız Grubu, yıldızların en mükemmeli olarak tasarlanan yeni yıldızı Mira Kurtköy projesiyle ışık saçıyor.Mira Kurtköy'de teslimler 5 ay sonra yapılacak.

Beşyıldız Mira Kurtköy fiyatları!

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Beşyıldız Mira Kurtköy fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villalardan meydana geliyor...

Mira Kurtköy ne zaman teslim?

Mira Kurtköy ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Banka kredisi kullanılan Mira Evlerinde daireler 230 bin TL ile 770 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

Mira Kurtköy ne zaman teslim?

Mira Kurtköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 205 bin TL'den başlıyor

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Kurtköy projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Kurtköy Erguvan Premium fiyatlar!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Kurtköy Erguvan Premium fiyatları ne kadar?

Erguvan Premium Kurtköy teslimleri!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Erguvan Premium Kurtköy teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens Yapı imzası taşıyan Lens İstanbul projesi 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşuyor. Peki Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi ne zaman?

Bartın Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatı ne durumda?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Milletvekili Tunç, Tekkeönü Aile Sağlığı Merkezinin de önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacağını söyledi.

360 Kurtköy konumuyla dikkat çekiyor!

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Kurtköy’de, Aydos Ormanları’na komşu, az katlı mimari dokusuyla öne çıkan Çamlık bölgesinde, inşa edilen 360 Kurtköy, konumu ve çevresi ile ilişkisi nedeniyle her yönden kapanmayacak bir konumda.

mira kurtköy ne zaman teslim Haberi

mira kurtköy ne zaman teslim

İstanbul Kurtköy de, villa ve daire seçenekleri ile müşterilerin karşısına çıkan Mira Kurtköy projesi, 26 bin metrekarelik alanda toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor. 800 metrekarelik yüzme havuzu ve 85 metrekarelik çocuk havuzu, açık hava püates alam, basketbol-voleybol sahası, bisiklet ve yaya yollan ile dikkat çeken Mira, l+l'den3+l'e 15 farklı büyüklükte daireleri bünyesinde banndınyor. Yüzde 82 oranında yeşil alanıyla nefes aldıran proje olma özelliği taşıyan projede her daireye ve villaya özel otopark alam da bulunuyor. 


1.050 m2'lik kapalı alana sahip MiraClub projeden ev elen alıyor. Mira Kurtköy de aaıre ııyatlan 295 bin liradan başlıyor 470 bin liraya kadar çıkıyor. Vüla fiyatları ise 950 bin lira. 3 bin aile ev sahibi oldu Beşyıldız Grubu'nun tüm diğer projelerinde olduğu gibi akademisyen...