07 / 07 / 2024

Miraç 34 Mimarlık adres 

Miraç 34 Mimarlık adres 

Miraç 34 Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar2da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Yılmaz ve Nurettin Sarı ortaklığında kuruldu.

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz tarafından kuruldu.

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Samet Toğaç tarafından kuruldu.

Miraç 34 Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Miraç 34 Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar2da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Yılmaz ve Nurettin Sarı ortaklığında kuruldu.

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yesari Torin ve Miraç Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Elit 34 Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 34 Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Bozlar tarafından kuruldu.

Teori 34 Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teori 34 Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kamil Altun tarafından kuruldu.

Vearc Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vearc Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Miraç Balık ve Tülay Balık tarafından kuruldu.

Ft Mira İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ft Mira İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Gültekin tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Art 34 Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art 34 Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Emine Karagedik tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde kuruldu.

Anadolu 34 İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu 34 İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Besim Börekçi, Mehmet Vesim Ezer, Zeki Esenboğa ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi'nde kuruldu.

Opus 34 İnşaat Mimarlık Lojistik Dekorasyon İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opus 34 İnşaat Mimarlık Lojistik Dekorasyon İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salim Emiroğlu ve Aykut Diktaş ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

Artı34 Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı34 Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erçis tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Ümraniye Gündoğdu Sitesi'nde kuruldu.

Miraç Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Meriç, Abdullah Meriç, Halim Meriç, Mehmet Meriç tarafından 50 bin TL'lik yatırımla kuruldu

Miraç 34 Mimarlık adres  Haberi

Miraç 34 Mimarlık adres 

Miraç 34 Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar2da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Yılmaz ve Nurettin Sarı ortaklığında kuruldu.

Miraç 34 Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...