28 / 07 / 2024

mirage mobilya imob

mirage mobilya imob

1000'den fazla markanın katılacağı İstanbul Mobilya Furarı'nda en çok dikkati çeken ürünlerden bir tanesi 1 ayda elde yapılan derdi ve meşe ağacında yapılan 100 bin dolarlık oturma grubu...

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ATO Congresium’da, 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Loda Mobilya, CNR İMOB Fuarı'nda!

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Loda Mobilya, CNR İMOB fuarında!

Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

Çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Loda Mobilya İMOB’a katılacak!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB, mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın da katılacağı fuar, 26-31 Ocak tarihlerinde 500’ün üzerinde firmanın katılımı ile CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

Loda Mobilya İMOB’a hazır!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Loda Mobilya İMOB'da koleksiyonlarını görücüye çıkaracak!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın katılımcı firmalar arasında yer alacağı fuar, 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek.

Mirage Mobilya İlham Aliyev’in Fransız Sarayı’nın dekorasyonunu üstlendi!

İstanbul ’daki fabrikasında klasik ve avangard mobilya üreten Mirage Mobilya, İlham Aliyev ’in 13 bin metrekarelik Fransız Sarayı ’nın, klasik mobilya ve ahşap dekorasyonunu üstlendi.

Mirage İlham Aliyev’in Fransız Sarayı’nın mobilya dekorasyonunu üstlendi!

İstanbul’daki fabrikasında klasik ve avangard mobilya üreten Mirage Mobilya, İlham Aliyev’ in 13 bin metrekarelik Fransız Sarayı’ nın, klasik mobilya ve de ahşap dekorasyonunu üstlendi...

Boydak Mobilya Grubu İMOB Fuarı'nda!

Boydak Holding Mobilya Grubu, bugün İstanbul'da başlayan İstanbul Mobilya Fuarı'nda yerini aldı...

mirage mobilya imob Haberi

mirage mobilya imob
MOSDER ve E Uluslararası Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı dün başladı. 2 Şubat'a kadar devam edecek olan fuara 1000'den fazla marka katılıyor. Fuarda en çok dikkat çeken ürün, meşe ağacı ve deriden 1 ayda el yapımı olarak üretilen 100 bin dolarlık oturma grubu. Bu oturma grubu Mirage Mobilya standında yer...