01 / 05 / 2024

Mirage Rezidans lansman indirimi

Mirage Rezidans lansman indirimi

Sur Yapı, konut alıcılarından gelen yoğun talep üzerine Güneşli ve Sultanbeyli’de iki yeni projeye başlıyor. Projelerin toplam değeri 550 milyon lira.

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu. Karagülle İnşaat imzasıyla yükselen projede konut teslimleri Ağustos 2024'te yapılacak. İşte ayrıntılar...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Swissotel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül'de!

Çeşme’nin ilk ve tek markalı rezidans projesi Swissôtel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Sur Yapı Bursa ve İstanbul'daki 3 projesinde teslimlere başladı!

Bölgelerine değer katan Bursa Nilüfer’de bulunan Marka Rezidans ve AVM, Sultanbeyli’de yükselen İlkbahar 1. Etap ile Güneşli ’de yer alan Mirage Rezidans ve Çarşı projelerinde teslimler başlıyor. 

Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Mimarlar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Kalite yapımızda var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe yeni bir kulvar açan Roya Yapı’nın, ilk büyük markalı konut projesi Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı.

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı!

Altınbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı.

AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ertelendi!

25 Ekim'de gerçekleşmesi planlanan AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. Lansman, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar'ın katılımı ile gerçekleşecek..

AcarBlu Rezidans basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi!

Toplamda 240 rezidanstan meydana gelen AcarBlu Rezidans projesinin basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi.

Karden Self İstanbul Rezidans fiyatları!

Karden Self İstanbul Rezidans fiyatları minimum 229 bin TL'den başlıyor. Projenin lansmanı 11 Ekim'de gerçekleşecek...

DKY İnşaat Ada Rezidans fiyat listesi!

DKY İnşaat Ada Rezidans fiyat listesi 414 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Ada projesinin lansmanı 29 Eylül'de yapılacak...

Mirage Rezidans lansman indirimi Haberi

Mirage Rezidans lansman indirimi

Avrupa ve Anadolu yakasında pek çok projesi bulunan Sur Yapı, Güneşli ve Sultanbeyli’de iki yeni projeyi başlattı. Güneşli’de yer alacak Mirage Rezidans Projesi, 300 milyon liralık yatırım değeriyle, 17 katlı 3 bloktan oluşacak. 342 rezidansın bulunacağı projede 60 dükkandan oluşacak bir de alışveriş caddesine yer veriliyor. 1+1’deN 4+1’e kadar daire seçeneklerinin olduğu projede satış fiyatları 340 bin liradan başlayarak 1 milyon 340 bin liraya kadar çıkıyor. Projelerde yüzde 10 lansman indirimi uygulanacak.

Daha önce aynı bölgede yaptıkları Sur Yapı Corridor projesine yoğun talep aldıklarını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Corridor projemizin başarısı ve bölgenin geleceğine inancımızla burada yeni bir yer aramaya başladık. Metro Cash & Carry’nin hemen yanında Nuryıldız Tekstil’e ait arsa için anlaşma yaptık” dedi.


İmar planı...