29 / 04 / 2024

Miranda Kerr Hunter Valleyden ev mi alacak

Miranda Kerr Hunter Valleyden ev mi alacak

Avusturalyalı manken Miranda Kerr, yılbaşı tatilini ülkesinde geçirmeye karar verdi. Kerr, Hunter Valley'de çiftlik evi kiraladı. Kerr'in bu çiftlik için haftalık 10 bin dolar ödediği öğrenildi.

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

Miranda Kerr: Dünyadaki en sevdiğim yer, evim!

Ünlü model Miranda Kerr Miranda Kerr, “Dünyadaki en sevdiğim yer, evim. Deşarj olduğum, beslenmiş hissettiğim, ilham aldığım, eğlendiğim ve sevdiklerimle güzel anılar biriktirdiği mekanım...” dedi.

Fed faiz indirimlerine devam edecek mi?

Capital Economics ABD Kıdemli Ekonomisti Andrew Hunter, "Fed, eylül ayı toplantısında, politika faizinde 25 baz puan indirime gidebilir." ifadesini kullandı.

Miranda Kerr Kaliforniya’dan 12 milyon dolara ev aldı!

Ünlü model Miranda Kerr ile sevgilisi Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel'in 12 milyon dolarlık yeni evleri ortaya çıktı. Malikaneyi andıran evin 4 yatak odası,6 banyosu, büyük bir havuzu ve kapalı spor salonu bulunuyor.

Miranda Kerr Hunter Valley'de çiftlik evi kiraladı!

Avusturalyalı manken Miranda Kerr, yılbaşı tatilini ülkesinde geçirmeye karar verdi. Kerr, Hunter Valley'de çiftlik evi kiraladı. Kerr'in bu çiftlik için haftalık 10 bin dolar ödediği öğrenildi.

Prodema Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Prodema Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, Güven Emre Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Glenn Hunter Aaronson Yönetim Kurulu Üyeliğinde 200 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

Miranda Kerr Orlando Bloom'a komşu oldu!

Ünlü top model Miranda Kerr, 1,5 yıl önce ayrıldıkları ve şu sıralar yeniden ilişkiye başladıkları iddia edilen eski eşi Orlando Bloom ile aynı sokağa taşındıklarını açıkladı.

Miranda, 40 ülkede atık suyu arıtan cihazlar üretiyor!

Cirosunun yüzde 10'unu araştırma ve geliştirmeye aktaran Miranda Çevre ve Su Arıtma Teknolojisi şirketi, 6 kıtada 40 ülkeye ihracat yapıyor.

Miranda Otel İşletmeciliği'nin yüzde 46,6'sını Avrasya Terminal aldı!

Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş, Miranda Otel işletmeciliği Turizm ve Ticaret A.Ş' nin yüzde 46,63'ünü 13 milyon 407 bin 988 TL'ye satın aldı...

Miranda Otel'inin Keyf Turizm'le olan kiralama sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'ne ait olan Beykoz Miranda Oteli'nin, Keyf Turizm ve İnşaat San.Tic.Ltd.Şti. ile olan kiralama sözleşmesinin feshedilmesine karar verildi...

Miranda Kerr, New York'taki evini satıyor!

Dünyaca ünlü model Miranda Kerr, ABD'nin New York kentindeki evini, 1,3 milyon dolara satışa çıkardı...

Miranda Otel İşletmeciliği Beykoz şubesi aylık 65 bin liraya Keyf Turizm tarafından kiralandı!

Miranda Otel İşletmeciliği Beykoz şubesi kapatıldı ve Keyf Turizm ve İnşaat Sanayi tarafından aylık 65 bin liraya kiralandı...

Orlando Bloom ve Miranda Kerr 1 milyon dolarlık loft aldı!

Orlando Bloom, eşi Miranda Kerr ile birlikte yaşamaları için New York'ta 1 milyon dolarlık loft aldı. Genç karı-kocanın bir oda bir salonlu daireleri Manhattan'daki en ünlü apartmanlardan birinde bulunuyor. çiftin dairesinin dekorasyonunu Jade Jagger üstl

Miranda Kerr Hunter Valleyden ev mi alacak Haberi

Miranda Kerr Hunter Valleyden ev mi alacak

Avusturalyalı manken Miranda Kerr, kavgalı olduğu ailesiyle barışmak için yılbaşı tatilini ülkesinde geçirmeye karar verdi. Annesi ile 4 yaşındaki oğlu Flynn'i görüştürmek isteyen Kerr, Hunter Valley'de çiftlik evi kiraladı. Kerr'in 7 yatak odası ve bir zün bağı olan çiftlik evine haftalık 10 bin dolar (29 bin TL) ödediği...