25 / 07 / 2024

misbah demircan kentsel dönüşüm

misbah demircan kentsel dönüşüm

Dolapdere bölgesini gezen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "10 yıl içinde muhasebemi yaptığımda Dolapdere'den gurur duyuyorum. Dolapdere'mizin geleceği çok iyi esnafımız da bunun farkında" dedi.

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Niğde'de tarihi ve kültürel yerlerde süren restorasyon çalışmalarını denetledi.

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Ahmet Misbah Demircan'dan Galata Kulesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamad "Galata Kulesi ile ilgili olarak sosyal medyaya da intikal eden bazı uygulamalar, Bakanlığımızın ilgili birimlerini de rahatsız etmiştir" diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Camilerimizi restore ediyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan 2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı’ndan sonra açıklama yaptı. Açıklamada camilerin büyük bir mülkiyeti bizde onları restore ediyoruz dedi.

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda ilk Kentsel Dönüşümün hikayesinde daire tapularını verme aşamasına geldik.” dedi.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, startı verilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi kapsamında 2950’nolu adada bulunan hak sahipleri bir araya geldi. Vatandaşların sorularını yanıtlandıran Demircan, proje hakkında bilgiler verdi.

Ahmet Demircan çöken binanın sakinleriyle buluştu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sütlüce'de çöken bina ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demircan, 29 aileyi çevredeki otellere yerleştirdiklerini belirtti.

Okmeydanı Şanzelize Projesi'nin yürütmesi durduruldu!

İstanbul 3. İdare Mahkemesi, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın “Okmeydanı’nı Şanzelize yapacağız” dediği projeye ilişkin kentsel dönüşüm planının yürütmesini durdurdu.

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

Okmeydanı'nda dönüşüm 2018'de başlayacak! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Muallim Cevdet İlkokulu’na gerçekleştirdiği ziyarette “Okmeydanı’nda, Kentsel Dönüşüm için ilk kazmayı 2018'in başında vurmayı hedefliyoruz.” dedi.

Ahmet Misbah Demircan: Dönüşümün karşısında duramayız!

Hürriyet Gazetesi'nden Çınar Oskay bugün Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile röportaj yaptı. İşte çok konuşulacak o röportaj...

Her şehre özel kentsel dönüşüm yapılmalı!

Yeni Asır Gazetesi Beyoğlu Bekediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile röportaj gerçekleştirdi. İşte, Ahmet Misbah Demircan'ın Beyoğlu ve İzmir hakkındaki açıklamaları...

misbah demircan kentsel dönüşüm Haberi

misbah demircan kentsel dönüşüm

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yatırımcıların yeni gözdesi olan Dolapdere'de incelemelerde bulunarak bölge esnafını ziyaret etti. 


Vatandaşlar ile samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Demircan, "Beyoğlu"nıın her yeri parlıyor ama Dolapdere hızlı parlayan. trendi çok hızlı yükselen bir bölge haline geldi" dedi. 


Son birkaç yıl içerisinde ciddi yatırımlar alarak bir anda emlak piyasasının gözdesi okuı Dolapdere'de incelemelerde bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bölge esnafıyla ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 

"Dolapdere'de çok ciddi yatırımlar var" 


Başkan Demircan'a bölgenin özellikle bir kaç yıl içerisinde çok değiştiğinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi; "Dolapdere'de iki tane iş merkezi var. 

Şuanda da iki tane otel inşaatının devam ediyor. Ayrıca iki otel inşaatı daha var. En önemlisi de burada büyük bir kentsel dönüşüm var. Değerler yükseliyor. Bölgeye iş geliyor,...