30 / 04 / 2024

Misk Al Şam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi

Misk Al Şam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi

Misk Al Şam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Mansour, Hanadı Al Ahmar ve Fahed Alahmar ortaklığında kuruldu. 

Takın Teknik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Takın Teknik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Amın tarafından kuruldu.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Saher Alşam Group Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saher Alşam Group Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamd Almasrı tarafından kuruldu.

Depozito kira yerine sayılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Ev sahibim kontratın 1 yıl geçtiği için zam yaptı. Ama salgından dolayı şu anda çalışamıyorum. Önceden verdiğim 2000 TL depozitoyu kiraya sayıp bu ayın ödemesini yapabilir miyim? Bundan sonraki aylar için kiranın yarısını verebilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi işletilmek üzere kiraya verilecek!

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla açık teklif usulü ile kiraya verilecek...

Misk Al Yaman Turizm Seyahat Acentaları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misk Al Yaman Turizm Seyahat Acentaları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Anaam tarafından kuruldu.

Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı hizmete açıldı.

Bilecik Spor ve Yaşam Alanı'nda hafriyat çalışmaları başladı!

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Ertuğrulgazi mahallesine inşa edilecek olan spor ve yaşam alanı çalışmalarını inceledi.

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Al Amın Emlak Otomotiv Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amın Emlak Otomotiv Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurul Amın tarafından kuruldu.

Misk Al Şam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Misk Al Şam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi

Misk Al Şam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Mansour, Hanadı Al Ahmar ve Fahed Alahmar ortaklığında kuruldu. 


Misk Al Şam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. -Sirket ahsap, yarı ahsap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet insaatları yapabilir. Kendi adına yapmıs oldugu insaatları pazarlayabilir. -Kat karsılıgı mesken ve isyerleri insaatları yapmak, sözlesmeler yapmak, bu mesken ve isyerlerinin tadilat ve montaj isleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Yurt içi ve yurt dısında her türlü insaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek .ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Misk Al Şam İthalat İhracat...