15 / 05 / 2024

miss poem kosova şubesi

miss poem kosova şubesi

Hazır giyim markalarının zincir mağaza tercihi nedeniyle aynı modeli giyen insanların arttığını savunan Miss Poem'in kurucusu Suat Sekman, çok yakında ilki Kosova'da olmak üzere yurtdışında mağaza açacaklarını belirtti..

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu!

Ev sahibi ile davalık olan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat zor günler geçiriyor...

Kosova, hapishane hücrelerini Danimarka'ya 15 Euro'ya kiraya verecek!

Kosova, Danimarka'ya 300 hapishane hücresi kiralamaya onay verdi. Kararla beraber İskandinav ülkesinde hapishanelerin doluluk oranlarının düşürülmesi planlanıyor. Danimarka, bu hücreler için Kosova'ya beş sene boyunca, senelik 15 milyon Euro ödeme yapılacak.

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

Yiğit Marcus Aral emlak zengini çıktı!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi  Yiğit Marcus Aral'ın emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Miami'de malikane sahibi olan Aral, emlak ve kripto yatırımları yapıyor.

Tara de Vries İstanbul'a yerleşti!

Miss Turkey 2018 ikincisi Tara de Vries temelli olarak İstanbul'a yerleştiğini açıkladı.

Buse İskenderoğlu'nun evi 99 depreminde yıkıldı! 

İzmir’de yaşanan depremden çok etkilendiğini dile getiren 2016 Miss Turkey güzeli Buse İskenderoğlu,  evlerinin 1999 Marmara depreminde yıkıldığını söyledi. 

Priştine Merkez Camisi’nin inşaatı başladı!

 Kosova İslam Birliğince 2012 yılında temelleri atılan ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) katkılarıyla inşa edilecek olan Priştine Merkez Camisi'nin inşası başladı.

Kosova'da emlak ofisleri çalışmaya başladı!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlıyor.

Kosova'da emlak ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

Kosova’nın yeni stadyumuna Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen FIFA ve UEFA standartlarındaki Kosova Ulusal Stadyumu’nun yapımına, bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

Rita Ora annesine Kosova’dan 1.5 milyon sterline malikane aldı!

Arnavut asıllı 28 yaşındaki güzel Rita Ora, annesine sürpriz yaptı ve Kosova’dan malikane satın aldı...

Kosova Otelcilik İnşaat kuruldu!

Kosova Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100bin TL sermaye bedeli ile Pelin Gündüz tarafından kuruldu.

miss poem kosova şubesi Haberi

miss poem kosova şubesi

Hazır giyim markalarının zincir mağaza tercihi nedeniyle aynı modeli giyen insanların arttığını savunan Miss Poem'in kurucusu Suat Sekman, "İnsanlar, sık sık pişti oldukları için markalardan soğudu. Bunun için biz çoklu mağaza ile değil, butik olarak ve hızlı değişen modeller ile yolumuza devam edeceğiz" dedi. 


İki kardeşiyle birlikte 90'lı yıllarda küçük bir dükkanda başladıkları hazır giyim işinde genç kızların favori markalarından biri haline geldiklerini anlatan Sekman, yaklaşık 100 mağazayla yola devam ettiklerini söyledi. Yurt dışına 2006'da Lübnan'da adım attıklarını belirten Sekman şöyle devam etti: "Merter'de merkezi konumdaydık. 

İlk bayiliği Lübnan'a verdik. Suudi Arabistan'da devam ettik. Ardından Suriye, Dubai, Mısır, Azerbaycan, Rusya, Balkanlar geldi. Bugün 40 mağaza ile 15 ülkedeyiz. Suriye ve Mısır'daki karışıklık nedeniyle oradaki operasyonlarımızı askıya aldık. Suriye'deki 3 mağazamız kapandı....