05 / 05 / 2024

mist inşaat Optimist Residence nerede inşa ediliyor

mist inşaat Optimist Residence nerede inşa ediliyor

Mist İnşaat tarafından İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor. 

Optimist Fikirtepe Mist İnşaat satış ofisi!

Optimist Residence Fikirtepe projesi "İstanbul'un göz bebeği" olarak İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Mist İnşaat Optimist Rezidans teslim tarihi!

Karma konseptte hayata geçirilen Optimist Rezidans projesi bu ay sonunda satışa sunulacak. İşte Mist İnşaat Optimist Rezidans teslim tarihi...

Anka Yapı ile Mist İnşaat Fikirtepe'de anlaşmayı sağladı!

Anka Yapı İlk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

Mist İnşaat Yenisahra projesi satış ofisi!

Mist İnşaat Yenisahra projesi satış ofisi adres bilgisini 0216 317 80 11 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Mist İnşaat tarafından Yenibosna'da yeni yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinde konut, home ofis ve ticari alanlar olacak.

Mist İnşaat Yenisahra projesi iletişim bilgileri!

Mist İnşaat Yenisahra projesi iletişim bilgileri olarak satış ofisi telefon numarası 0216 317 80 11 olarak belirlendi. Fikirtepe'de de kentsel dönüşüm projesi devam eden Mist İnşaat'ın ikinci projesi Yenisahra'da yükseliyor.

Mist İnşaat Yenisahra projesinin ilk görselleri!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için çalışmalar yürüten Mist İnşaat'ın ikinci dönüşüm projesi Yenisahra'da olacak. Mist İnşaat Yenisahra projesinde konut, home ofis ve ticari alanlar olacak.

Mist İnşaat Fikirtepe'de 3'te 2 çoğunluğu için bakanlıktan belgeyi aldı!

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneğinden Mist İnşaat - Anka Yapı adasında gösterilen oran hakkında düzeltme ve Mist İnşaat'ın 2207 , 2208, 2209 ve 2220 nolu yapı adalarının oluşturduğu proje adasında kat karşılığı sözleşme yaparak 2/3 çoğunluk or

Mist İnşaat, Fikirtepe'de ada sıkıntısı raporuna itiraz etti!

Mist İnşaat, Fikirtepe'de sıkıntılı adalarda yaşanan sorunlara değinilen rapora itiraz ederek firmanın 23. Ada'ya hak sahiplerinin yüzde 60'lık kısmının yazılı talebiyle girdiğini ve bu adada anlaşma oranının yüzde 72'yi geçtiğini açıkladı...

İnşaat sektöründe 7 firma eleman arayışında!

Bu hafta 7 inşaat firması eleman arıyor. Bu firmalar; Atlı İnşaat, Yeni Prefabrike Beton İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Optimist Mimarlık, Maslak Yapı, Feza İnşaat,  Re/Max Ekol ve Özatak İnşaat...  

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

mist inşaat Optimist Residence nerede inşa ediliyor Haberi

mist inşaat Optimist Residence nerede inşa ediliyor

CNR Emlak 2017'ye katılan Mist İnşaat'ın hayata geçirdiği Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor. 

Ön talep sürecinin devam ettiği proje 3 blok şeklinde yükselecek. 13 bin 400 metrekare arsa alanına sahip olan Optimist Residence'ta 550 adet konut yer alacak.

Konutların yanı sıra, AVM ve ticari ünitelere de yer verilen Optimist Residence'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. 

2019 sonunda teslim edilmesi planlanan proje Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne birkaç dakika mesafede inşa ediliyor. 

Ceren YÖRÜK/CNREmlak2017
Tel: 444 30 67
Web: