20 / 05 / 2024

Misyon Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Misyon Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Misyon Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Şahin Gülmez, Gülseren Karabaş Gülmez ve Yasin Şen ortaklığında kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Akfa Cephe Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akfa Cephe Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Muharrem Akpınar ve Ömer Faruk Yeter ortaklığında kuruldu.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Karma Cephe Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karma Cephe Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çevik tarafından kuruldu.

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Sevil Kaydı tarafından kuruldu.

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kartal'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Umut Özkan tarafından kuruldu.

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Akıncı ve Selim Yarımoğlu Güneş ortaklığında kuruldu.

ZG Cephe Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZG Cephe Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Kurt tarafından kuruldu.

Desinex Dış Cephe İnşaat Mimarlık Proje Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Desinex Dış Cephe İnşaat Mimarlık Proje Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ercan tarafından kuruldu. 

Skyarc Mimarlık Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skyarc Mimarlık Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Topkaya tarafından kuruldu.

Reynaers Salt Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi!

Mimarşiv’in İstanbul Serbest Mimarlar Derneği için düzenlediği İkili İş Görüşmeleri’ne katılan, teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli Pencere, Kapı ve Cephe Sistemleri üreticisi Reynaers ürün ve hizmetlerini tanıtmak için Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi.

Ms Cephe Sistemleri Yapı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ms Cephe Sistemleri Yapı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Soner  Gemici ve Şebnem Özösken tarafından kuruldu. 

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Aktel tarafından kuruldu.

Misyon Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Misyon Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Misyon Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Mehmet Şahin Gülmez, Gülseren Karabaş Gülmez ve Yasin Şen ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Misyon Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü konut,fabrika,atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu,dış cephe izolasyonu,her türlü çatı ve cephe konstrüksiyonu yapmak.Isı yalıtımlı,her türlü giydirmeli (alüminyum ve prekast vb.) dış cephe kaplama işleri yapmak. b) Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı ithalatı ve ihracatını yapmak. c) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Misyon Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi ve...