09 / 05 / 2024

Misyon Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Misyon Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Şahin Gülmez, Gülseren Karabaş Gülmez ve Yasin Şen ortaklığında kuruldu.



Misyon Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Mehmet Şahin Gülmez, Gülseren Karabaş Gülmez ve Yasin Şen ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Misyon Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü konut,fabrika,atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu,dış cephe izolasyonu,her türlü çatı ve cephe konstrüksiyonu yapmak.Isı yalıtımlı,her türlü giydirmeli (alüminyum ve prekast vb.) dış cephe kaplama işleri yapmak. b) Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı ithalatı ve ihracatını yapmak. c) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön