28 / 04 / 2024

mitaş gayrimenkul park one

mitaş gayrimenkul park one

Toplam 14 adet tripleks, 15 adet çatı dubleksi, 3 adet bahçe katı ve 9 adet bahçe dubleksinden meydana gelen Park One projesi Mitaş Gayrimenkul imzasıyla Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor

ParkONE’da bahçe dubleksleri 525 bin dolardan başlıyor!

Mitaş Gayrimenkul’un, Uskumruköy’de hayata geçirdiği ParkONE projesinden ev satın alanlar ve almayı düşünenler Marsan Marmara Holding Co-Ceo’su Berk Çiller’in ev sahipliğinde bir araya geldi

Sarıyer Park One Konutları'nda 421 bin dolara! Mayıs'ta teslim!

Sarıyer Park One Evleri'nde fiyatlar 421 bin dolardan başlıyor, projenin anahtar teslimlerinin Mayıs 2013'te gerçekleştirilmesi planlanıyor

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Park We Address Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park We Address Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Davood Fahımkıa ve S. Mohammad Alı Mazlomı ortaklığında kuruldu.

Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar? 

Nurol Park E Blok kapsamında 87 adet, K Blok'ta ise 2 adet bağımsız bölümün 2022 değeri açıklandı. Peki Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Oak Park Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oak Park Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Nehad N.N.K. tarafından kuruldu.

Mita Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mita Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Durmuş tarafından kuruldu.

TOKİ, Park Mavera 3 için ihraç ettiği gayrimenkul sertifikalarını ödedi!

TOKİ tarafından Park Mavera 3 projesi kapsamında ihraç edilen TRNTOKI00011 ISIN kodlu Gayrimenkul Sertifikalarının tali ediminde konutların satışından elde edilen fon ve fonun getirisi, yatırım kuruluşlarının hesaplarına aktarıldı...

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

Atmaca Gayrimenkul 7 milyon TL'lik Macera Parkı kuracak!

Bahçeşehir’de hayata geçirdiği projelerde adından sıkça söz ettiren Atmaca Gayrimenkul, yeni yatırımı için kolları sıvadı. Firma, Bahçeşehir Park’ın yanına 7 milyon TL’lik yatırımla Macera Parkı kurmaya hazırlanıyor.

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulvahap Geçer tarafından kuruldu. 

Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları kredi ile satılabilecek!

Borsa İstanbul'da işlem gören TOKİ Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları sermaye piyasası araçlarının kredili alım işlemlerine konu olabilecek.

Park Residences Cadde daire fiyatları ne kadar?

Hemen teslim dairelerin yer aldığı Birleşik Gayrimenkul Park Residences Cadde projesi 341 daireden meydana geliyor. Peki Park Residences Cadde daire fiyatları ne kadar?

mitaş gayrimenkul park one Haberi

mitaş gayrimenkul park one


Park One Zekeriyaköy'ün havadan en yeni görüntüleri için...