28 / 04 / 2024

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 



Orjin Grup ortakları Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL'ye, Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL'ye, Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. de Sarıyer'de 142 milyon 700 bin TL'ye kuruldu. 

İstinye Park ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

Orjin Grup tarafından yeni kurulan şirketlerin faaliyet gösterecekleri alanlar şu şekilde belirtildi: 

1.Her türlü alışveriş merkezleri (AVM), konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar, araziler, arsalar, yalılar, köşkler ve her türlü taşınmazın projelerini geliştirebilir, işletebilir veya işlettirebilir, devir alabilir, devredebilir, kiralayabilir veya kiraya verebilir.

2.Resmi, özel kurum ve kuruluşlar ile inşaat gayrimenkul sektörleri ile iş birliğine giderek ülke sanayinin uluslararası rekabet edilebilir yapıya kavuşturulması maksadıyla her türlü projeler üretmek, gayrimenkul, inşaat ve restorasyon yöntemlerinde yenilik geliştirmek, ürün kalitesi ve standardını yükseltmek, verimliliği artırmak, üretim maliyetlerini düşürmek, teknolojik bilgiyi ticarileştirmek ve amaçlarla ilgili olarak her türlü araştırma, geliştirme ve proje uygulamalarında bulunmak faaliyetlerini sürdürebilir. 

İş insanı olan Zafer Yıldırım Orjin Grup ve İstinye Park ortaklarından. Yıldırım, geçmiş dönemde Türkiye Futbol Federasyonu ve Beşiktaş JK Yönetim Kurullarında da yer aldı. 

Zafer Kurşun da Türkiye'nin önemli iş adamları arasında yer alıyor. Deri konfeksiyon, tekstil, turizm, gayrimenkul ve gayrimenkul geliştirme alanlarında işlere imza atan Kurşun, Orjin Grup ve İstinye Park ortaklarından.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!


Geri Dön