19 / 05 / 2024

mithatpaşa kargir apartmanı

mithatpaşa kargir apartmanı

Kargir apartmanı sakinleri, binalarına ait bölgeye bedel ödenmeden yol ve kaldırım yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne açtığı davayı kazandı

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık kargir apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Ankara'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Vakıflar, Ankara Çankaya'da kargir apartman satacak!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kemerburgaz Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 21.10.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 669 parselin doğusunda yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasını aldı!

Kiler GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseli 277 milyon TL'ye satın aldı...

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasına 227 milyon TL'lik teklif! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından satışa sunulan Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseldeki arsanın satış ihalesine katıldı. Peki Kiler GYO kaç lira teklif sundu? İşte ayrıntılar...

Pasifik GYO Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsa için 279.2 milyon TL peşinat ödedi!

Pasifik GYO, İstanbul Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi'ndeki arsa için satış sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında 279 milyon 250 bin TL peşinat ödendi. 

Ankara Açelya Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara'da geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı'nda inşaatı yapan müteahhit Süleyman A., hafriyat işini yapan firma yetkilisi inşaat teknikeri Serkan K. ile kepçe operatörü Özkan K. hakkında soruşturma başlatıldı.

Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi!

Başkent Ankara'da yer alan Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi...

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

Açelya Apartmanı çevresindeki binaların yıkımı bayrama kadar tamamlanacak!

Geçtiğimiz haftalarda istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresinde yer alan 11 apartman için yıkım kararı alınmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen yıkım işlemlerinin bayrama kadar biteceğini söyledi.

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapuları teslim edildi!

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapularını teslim etti....

Açelya Apartmanı çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresi lazer tarayıcılarla izlenmişti. İzlemeler sonucunda çevrede yer alan 10 bina için yıkım kararı alındı. 

mithatpaşa kargir apartmanı Haberi

mithatpaşa kargir apartmanı

Bölgedeki apartmanların sakinleri, Mithatpaşa caddesinin bir bölümünün, apartmanların arsası olduğunu iddia ederek belediyeye dava açıyor. En son, Kargir Apartmanı sakinleri, apartmanlarına ait yaklaşık 80 metrekarelik bölümün, kamulaştırmasız şekilde kaldırım ve yol yapıldığını savunarak belediyeye açtıkları davayı...