16 / 05 / 2024

Mithatpaşa Yaya Üst Geçidi

Mithatpaşa Yaya Üst Geçidi

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmayla, üst geçidin bir bölümü dün kaldırıldı. Kalan kısmı ise bu gece (6 Ağustos Çarşamba) Mithatpaşa Caddesi trafiğe kapatılarak sökülecek.

Xiaomi 13T Pro, tanıtımından önce gizlice Amazon'da satışa çıktı!

Xiaomi 13T Pro'nun tanıtımı öncesinde beklenmedik bir şekilde sürpriz bir hamleyle Amazon'da satışa sunuldu. Üst düzey performans arayan kullanıcılar için tasarlanan 13T ailesi, muhtemelen Temmuz ayında resmi duyurusunu yapacak.

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Hemen bakın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, 2023 yılının en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Üstüne basa basa uyardı. Hemen bakın!

İslam Memiş doların rekor yapacağı tarihi açıkladı! Üstüne basa basa rakam verdi! Bu rakamı görenler bayram etti

Para piyasası uzmanı İslam Memiş, doların rekor yapacağı tarihi açıkladı. Üstüne basa basa rakam verdi! Bu rakamı görenler bayram etti! Dolar ne kadar olacak? İslam Memiş dolar yorumu...

Elon Musk'a şok üstüne şok! AB'den uyarı aldı!

Twitter, AB gerekliliklerini karşılamıyorsa Avrupa'da yasaklanabilir. AB'nin yeni açıklaması Musk'ı endişelendiriyor.

Peugeot Expert Van 0 faiz fırsatıyla satışta! Üstün yakıt ekonomisi! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Van, Kasım ayına özel 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Üstün yakıt ekonomisiyle dikkat çeken Expert Van fiyatları merak ediliyor. Peki Peugeot Expert Van fiyatları bu ay ne kadar? En ucuz Peugeot Expert Van kaç TL? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kemerburgaz Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 21.10.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Fed yetkilisinden piyasaları ters köşeye yatıracak açıklama

Piyasaları ters köşeye yatıracak Fed açıklaması. St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Fed'in Aralık ayı toplantısında yapacağı faiz artırımına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 669 parselin doğusunda yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Türkiye’nin en sevilenlerinden Honda Accord’a zam üstüne zam! En ucuz Honda Accord kaç lira? 16 Ağustos fiyat listesi

Honda, Accord modellerinin ağustos ayı güncel fiyat listesini yayımlandı. Honda Accord fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasını aldı!

Kiler GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseli 277 milyon TL'ye satın aldı...

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasına 227 milyon TL'lik teklif! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından satışa sunulan Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseldeki arsanın satış ihalesine katıldı. Peki Kiler GYO kaç lira teklif sundu? İşte ayrıntılar...

Pasifik GYO Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsa için 279.2 milyon TL peşinat ödedi!

Pasifik GYO, İstanbul Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi'ndeki arsa için satış sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında 279 milyon 250 bin TL peşinat ödendi. 

Limak, St Petersburg'da 135 bin metrekarelik bina inşa edecek!

Gazprom’a ait St Petersburg yakınlarındaki Ust-Luga projesini sürdüren RusHimAlyans ile Limak Construction arasında yapılan sözleşme çerçevesinde projedeki yardımcı tesisleri Limak inşa edecek. Projede gaz işletme kompleksinin çevresinde 135 bin metrekare büyüklüğünde bina yapılacak.

Mithatpaşa Yaya Üst Geçidi Haberi

Mithatpaşa Yaya Üst Geçidi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zamanla eskiyen ve yıpranan  Mithatpaşa Caddesi SSK önünde bulunan yaya üst geçidini kaldırıyor.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan yaya üst geçidin zamanla eskidiğini, tehlike arzettiğini, andezit kaplamaların kaldırılması sonucu altında kalan demir aksanların paslanarak özelliğini kaybettiğini bu nedenle güvenlik açısından üst geçidin kaldırılmasının uygun görüldüğünü belirttiler.


Çalışmalar sırasında güvenlik nedeniyle caddenin bu akşam saat 22.00'dan itibaren birkaç saatliğine trafiğe kapatılacağını belirten yetkililer, yaya üst geçidin kaldırılma işleminin bu gece tamamlanacağını kaydettiler.


Ankara Büyükşehir...