28 / 04 / 2024

Fed yetkilisinden piyasaları ters köşeye yatıracak açıklama

Fed yetkilisinden piyasaları ters köşeye yatıracak açıklama

Piyasaları ters köşeye yatıracak Fed açıklaması. St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Fed'in Aralık ayı toplantısında yapacağı faiz artırımına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.



ABD'de enflasyon verisinin açıklanmasının ardından Fed'in Aralık ayı toplantısına politika faizini ne kadar artıracak? Faizin zirvesi beklenen den düşük mü kalacak? Faiz indirim kararı ne zaman verilecek? gibi sorular tartışılmaya başlandı ancak Fed'in şahin kanadından gelen açıklama bu tür soruların erken olduğunu ve enflasyonu baskı altına almak için alınması gereken uzun bir yol olduğunu belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön