26 / 07 / 2024

Mithatpaşa yeni kavşak

Mithatpaşa yeni kavşak

Büyükşehir Belediyesi’nin Mithatpaşa bölgesinde başlattığı yol düzenleme ve kavşak çalışmaları tamamlanırken; bölgede bulunan köprüde de gerekli iyileştirme çalışması hayata geçirildi.

ŞOK'ta kahvaltı takımı 499 TL'ye, 36 parça çatal bıçak seti 999 TL'ye satılacak! ŞOK yeni ay aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda  kahvaltı takımı 499 TL'ye, 36 parça çatal bıçak seti 999 TL'ye satılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Anayasa Mahkemesi evin yanındaki köprülü kavşak nedeniyle hak ihlali kararı verdi!

Anayasa Mahkemesi, Trabzon'da evinin bitişiğine inşa edilen köprülü kavşak dolayısıyla taşınmazı değer kaybeden başvurucunun mülkiyet hakkının ihlal edildiğine karar verdi.

Fikirtepe'ye 874 metre uzunluğunda kavşak viyadüğü yapılıyor!

İstanbul'da, 874 metre uzunluğundaki en büyük katlı kavşak viyadüğü Fikirtepe'de inşa ediliyor. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen dev kavşak tamamlandığında, bölge trafiğini büyük oranda rahatlatacak. 

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Maslak Ayazağa Kavşak Uygulama Projesi imar planı askıya çıktı!

Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Caddesi - Hadım Karayolu Caddesi Kesişimi Kavşak Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıda...

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

İstanbul'daki 1.8 milyarlık yol ve kavşak ihalesi iptal!

İstanbul'daki 390 yol, kavşak ve altyapı inşaatı için açılan ihale iptal edildi. 1 milyar 828 milyon TL'lik dev ihaleyi Makyol İnşaat almıştı.

TOPÇA Köprülü Kavşak projesinin inşaatı başladı!

TOPÇA Köprülü Kavşak projesindeki çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Isparta'da yapılması planlanan kavşak projesi mecliste!

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Isparta'da yapılması planlanan kavşak projesini Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Adana Şehir Hastanesi'ne yeni kavşak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete açılması planlanan bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne yeni bir kavşak inşa ediyor.

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Mithatpaşa yeni kavşak Haberi

Mithatpaşa yeni kavşak


Büyükşehir Belediyesi’nin Mithatpaşa bölgesinde başlattığı yol düzenleme ve kavşak çalışmaları tamamlanırken; bölgede bulunan köprüde de gerekli iyileştirme çalışması hayata geçirildi. Estetik bir görünüme kavuşturulan köprünün uzun yıllar bölge ulaşımında kilit bir rol üstlenmesi bekleniyor.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi’nde başlatılan yol düzenleme ve kavşak çalışmaları tamamlandı. Bölgede kapsamlı bir dönüşüm hayata geçirilirken, yürüyüş yolları, oturma grupları ve aydınlatma ışıkları yenilendi. Ayrıca yeşil alanlar ve yürüyüş yollarında da gerekli tüm işlemler sonlandırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun bölge için daha önce açıkladığı köprü iyileştirme işlemleri de sona erdi. Çark Deresi üzerinde bulunan köprü estetik bir görünüme kavuşturuldu.


Mithatpaşa’da gerçekleştirilen tüm işlemler ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Mithatpaşa bölgesinde daha önce...