08 / 05 / 2024

Mitsubishi japonya tatili

Mitsubishi japonya tatili

Üstün ve öncü teknolojisiyle Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Klimaları’na özel bir kampanyaya imza atıyor.

Japonya'da deprem nedeniyle tsunami ve tahliye uyarısı yapıldı!

Japonya'nın kuzeydoğu kıyıları açıklarında 6,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Açıklamalara göre merkez üssü Miyako kentine 220 kilometre olan deprem yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Japonya'da deprem sonrası tsunami uyarısı verildi!

Japonya'nın kuzeyindeki Honshu Adası açıklarında 6,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Miyako kentine 220 kilometre, başkent Tokyo'ya ise 630 kilometre uzaklıkta olduğu belirtiliyor.

Japonya'da 6,9 büyüklüğünde deprem!

Japonya'nın kuzeyindeki Honshu Adası açıklarında 6,9 büyüklüğünde, 10 km derinlikte deprem meydana geldi. Depremin ardından ülkenin kuzey kıyıları için küçük çapta Tsunami uyarısı yapıldı.

Dap Yapı İstmarina Maldivler tatili!

Daire fiyatları 347 bin 500 TL'den başlangıç gösteren Dap Yapı İstmarina Maldivler tatili hediye ediyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Mitsubishi Kirigamine klimalarla -25 derecede maksimum konfor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

Dap Yapı İstmarina'dan Maldivler tatili hediye!

Şubat ayı içerisinde daire sahibi olan herkese Dap Yapı İstmarina'dan Maldivler tatili hediye ediliyor. Daire fiyatları 347 bin 500 TL'den başlayan projede 100 bin TL'ye varan indirim fırsatı yer alıyor.

Avcılar 'Japonya' modeli ile dönüşecek!

Belediyenin Marmara Depremi'nin vurduğu İstanbul Avcılar'da yeni binalar için en fazla 4 kat için izin vermesi nedeniyle kentsel dönüşüme başlanamadı. Başkan Benli, Japonya'nın güzel bir örnek oluşturduğunu ilçenin dikey değil, yatay gelişeceğini söyledi.

Ilgaz'da işletmecilerin yüzünü yarıyıl tatili güldürdü!

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım'ın, AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre Türkiye'nin kış turizmi merkezlerinden Ilgaz Dağı'ndaki oteller, yarıyıl tatili dolayısıyla yüzde 100 doluluğa ulaştı

Mitsubishi Electric Klima evinize sıcaklık katıyor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi* ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

İDO yarıyıl tatili için sefer sayısını 944'e çıkardı!

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sömestir tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek hazırlıklarını tamamlayan İDO, iki hafta boyunca birçok hattında ek sefer yapacak..

Kartalkaya'da yarıyıl tatili hazırlıkları tamamlandı!

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da yarıyıl tatili hazırlıkları tamamlandı.Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'daki oteller, kavak severlere uzunluğu 45 kilometreye yaklaşan pistlerle hizmet verecek.

Neorion Hotel’in iklimlendirmesi Mitsubishi'ye emanet!

Adını Bizans dönemindeki Sirkeci Limanı’ndan alan Sirkeci Grup bünyesindeki Neorion Hotel’in iklimlendirme sistemi Mitsubishi Electric City Multi VRF Sistemleri’nin Heat Recovery (Isı Geri Kazanımlı) Serisi ile dizayn edildi.

Mitsubishi Electric Robotu'ndan teknokart dans şovu!

Mitsubishi Electric Türkiye’ nin, Doğuş Üniversitesi Endüstriyel Otomasyon ve Robot Teknolojileri Eğitim Merkezi’ne sağladığı desteklerden biri olan 6 eksenli endüstriyel robot teknoart dans şovuyla büyüledi.

Mitsubishi japonya tatili Haberi

Mitsubishi japonya tatili

Mitsubishi Electric tarafından Japonya’da ferah havasıyla ünlü Kirigamine Tepeleri’nden ilham alınarak geliştirilen Yeni Kirigamine Klimalar’dan 15 Mart 2014 tarihine kadar satın alan 10 talihli Japonya seyahatine gitmeye hak kazanacak. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılacak çekilişle belirlenecek 10 şanslı kişi için 27 Mayıs - 2 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenecek Japonya seyahatinin rotasında; ülkenin en gözde şehirleri Tokyo, Shizuoka, Osaka ve Kyoto, Mitsubishi Electric Fabrikası ve tabi ki Kirigamine Tepeleri ile Kirigamine Müzesi olacak.  

Mitsubishi Electric’in Yeni Kirigamine Klima’ya özel Japonya tatili kampanyasını kazananlar, seyahat boyunca dünyanın en büyük kenti Tokyo, Fuji Dağı ile ünlü Shizuoka, Japonya’nın başkenti Tokyo’ya taşınmadan öncesine kadar ülkenin merkezi rolünde olan Osaka ve dünya miras alanı ilan edilen Kinkakuji Tapınağı’na sahip, geleneklerin beşiği olan eski...