09 / 05 / 2024

Mitsubishi kampanyaları

Mitsubishi kampanyaları

Üstün ve öncü teknolojisiyle Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Klimaları’na özel bir kampanyaya imza atıyor.

Ortadoğu Grup ramazana özel kampanyalarına başladı!

İnşaat sektörünün önde gelen, köklü şirketlerinden Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul Nefes, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde yaptığı ramazana özel kampanyalarıyla herkesi ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Mitsubishi Electric, iklimlendirme ve otomasyondaki gücünü birleştiriyor!

Yakın zamanda Manisa’da ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için fabrika yatırımı yapacağını açıklayan Mitsubishi Electric, Türkiye’de ağırlıklı olarak iklimlendirme ve otomasyon alanında faaliyet gösteriyor.

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek!

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek.İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.

Anneler Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri unutmayan inşaat firmaları Anneler Günü için de kampanyalar düzenledi. Kimi konut almayı kolaylaştıracak indirimler sunarken, kimi de 10 bin TL'lik hediye çeki veriyor. İşte Anneler Günü konut kampanyaları 2016...

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Mitsubishi Manisa OSB'de fabrika kuruyor!

Mitsubishi Electric Corporation, ev tipi klima üretimi için 176 milyonluk yatırımla Manisa OSB’de fabrika kuracak. Yatırım, 400 kişiye istihdam sağlayacak.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

Taisei Corporation ve Mitsubishi Electric Marmaray Projesi’nde birleşti!

Taisei Corporation, Asya ile Avrupa’yı denizaltından birbirine bağlayan ve dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip Marmaray Projesi’nde dünya otomasyon devi Mitsubishi Electric ile gücünü birleştirdi.

Kadınlar Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri kampanyalarla renklendiren gayrimenkul firmaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de unutmadı. İşte taksit ertelemeden, indirime kadar cazip seçeneklerin yer aldığı Kadınlar Günü konut kampanyaları 2016...

Mitsubishi Electric yüksek kalite ve verimlilik sunuyor!

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, markanın köklü inovasyon mirasını pazarın ihtiyaçlarını doğru analiz etme yetisi ile birleştirerek otomasyonda yüksek kalite ve verimlilik sunduklarını vurguladı.

Sevgililer Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri kampanyalarla renklendiren gayrimenkul firmaları 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de unutmadı. Evini bu hafta alanlar Paris turundan yüzde 14 indirimlere kadar pek çok avantajdan yararlanabilecek. İşte Sevgililer Günü konut kampanyaları 2016...

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’e Mitsubishi Electric imzası!

Polat İnşaat, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’in asansör sistemleri için hızlı, güvenli, konforlu ve uzun ömürlü asansörlerin üreticisi dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

Konutta peşinatsız ödeme kampanyaları dikkat çekiyor!

İnşaat sektörü yeni yıla tüketiciye birbirinden farklı ödeme modelleri sunarak girdi. Kampanyalar arasında en dikkat çekeni peşinatsız ödeme oldu. Böylelikle konut alıcısının ev sahibi olmak için birikmiş paraya ihtiyacı kalmıyor.

Mitsubishi kampanyaları Haberi

Mitsubishi kampanyaları

Mitsubishi Electric tarafından Japonya’da ferah havasıyla ünlü Kirigamine Tepeleri’nden ilham alınarak geliştirilen Yeni Kirigamine Klimalar’dan 15 Mart 2014 tarihine kadar satın alan 10 talihli Japonya seyahatine gitmeye hak kazanacak. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılacak çekilişle belirlenecek 10 şanslı kişi için 27 Mayıs - 2 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenecek Japonya seyahatinin rotasında; ülkenin en gözde şehirleri Tokyo, Shizuoka, Osaka ve Kyoto, Mitsubishi Electric Fabrikası ve tabi ki Kirigamine Tepeleri ile Kirigamine Müzesi olacak.  

Mitsubishi Electric’in Yeni Kirigamine Klima’ya özel Japonya tatili kampanyasını kazananlar, seyahat boyunca dünyanın en büyük kenti Tokyo, Fuji Dağı ile ünlü Shizuoka, Japonya’nın başkenti Tokyo’ya taşınmadan öncesine kadar ülkenin merkezi rolünde olan Osaka ve dünya miras alanı ilan edilen Kinkakuji Tapınağı’na sahip, geleneklerin beşiği olan eski...