29 / 04 / 2024

MITT Moskova Fuarı nerede

MITT Moskova Fuarı nerede

Antalya turizminin bu sezon nasıl şekilleneceğinin belirgin işaretlerinin ortaya çıkacağı MITT Moskova Fuarı, bu yıl 22'nci kez kapılarını açtı.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Creavit Moskova'da görücüye çıktı!

Moskova’da 22.’si düzenlenen MosBuild/WorldBuild fuarına bu senede katılım gösteren Creavit, tasarımlarıyla yine göz doldurdu. Creavit, uzun süredir faaliyet gösterdiği Rus piyasasında bu sende de olumlu etkiler yarattı.

Rusya Domexpo gayrimenkul fuarı 23-25 Ekim'de!

Rusya’nın başkenti Moskova’da 23-25 Ekim 2015 tarihlerinde 33.sü yapılacak olan ülkenin en köklü gayrimenkul fuarı Domexpo kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Türkiye Rus turistlere yüzde 20 indirim yapacak!

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in Moskova’da katıldığı MITT-2015 turizm fuarında ilan ettiği ‘Rus turistlere kolaylık ve yardıma evet. Fiyat indirimine hayır’ kuralı Türkiye’deki otel işletmeleri tarafından sürdürülemediği ortaya çıktı.

Moskova Turizm Fuarı turizmcilere moral oldu!

Moskova Turizm Fuarı, turizmcilere moral aşıladı. Ekonomik kriz nedeniyle Türkiye'ye gelen Rus turist sayında düşüş beklenmesine karşın Ruslar fuardaki Türk standlarına akın etti.

Moskova Turizm Fuarı'nda Türk standları ilgi gördü!

Moskova Turizm Fuarı, turizmcilere moral aşıladı. Ekonomik kriz nedeniyle Türkiye’ye gelen Rus turist sayında düşüş beklenmesine karşın Ruslar fuardaki Türk standlarına akın etti.

MITT Moskova Fuarı açıldı!

Antalya turizminin bu sezon nasıl şekilleneceğinin belirgin işaretlerinin ortaya çıkacağı MITT Moskova Fuarı, bu yıl 22'nci kez kapılarını açtı.

Ege Seramik MosBuild Fuarı’na katılacak!

Özgün tasarımları ve iddialı teknolojisi ile seramik sektörünün lider markalarından biri olan Ege Seramik 31 Mart-03 Nisan tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenecek olan MosBuild Fuarı’na katılıyor.

MITT Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Türkiye'nin standına büyük ilgi!

Turizm sektörünün duayen oyuncuları, AB yaptırımlarının gölgesindeki Rusya'da düzenlenen MITT Seyahat ve Turizm Fuarı'na çıkarma yaptı. Ülkenin en büyük turizm fuarında, Ruslar Türkiye standına büyük ilgi gösterdi.

MITT Moskova 2015 Turizm Fuarı 18-21 Mart'ta!

Turizm sektörünün devleri Rusya'nın başkenti Moskova'daki "MITT'2015 Seyahat ve Turizm Fuarı"na hazırlanıyor. Fuar 18-21 Mart tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşecek..

Atomexpo 2014 Fuarı Moskova'da başladı!

Atomexpo 2014, Rusya'nın başkenti Moskova'da başladı. Moskova'daki "GostisniyDvor" sergi alanında düzenlen foruma, Rusya ve dünyadan, nükleer alanda faaliyet gösteren önemli şirketlerin temsilcileri ve uzmanlar katılıyor.

Bien’in yeni sezon için tasarladığı koleksiyonları MosBuild Fuarı'nda görücüye çıktı!

Bien, 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova’ da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de, üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini tüm dünyaya sergiledi...

Ruslar Mipim Fuarı'na Moskova'yı taşıdı!

Rusya, Onur Ülkesi olduğu fuarın hakkını sonuna kadar verdi. İki çadırı bulunan Rusların, tek çadır içerisine Moskova'nın gerçek sokak, cadde ve binalarının bulunduğu dev bir maketini getirmesi yatırımcıların ilgisini çekti...

MITT Moskova Fuarı nerede Haberi

MITT Moskova Fuarı nerede

ANTALYA turizminin bıı sezon nasıl şekilleneceğinin belirgin işaretlerinin ortaya çıkacağı MITT Moskova Fuarı kapılarını açtı. Bu yıl 22'inci kez düzenlenen MITT Moskova Fuarı'nda Türkiye ve dolayısıyla Antalya en büyük katılımcı durumunda. Fuarda 8'inci holün tamamını kaplayan Türkiye pavyonunda tanıtım ve pazarlama çalışmaları devlet ve özel sektör tarafından ortaklaşa yürütülüyor. 37 binden fazla kişinin ziyaret etmesi beklenen MITT Moskova Fuarı'na Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de yer aldı. Türkiye standım gezen Çelik, sektör temsilcileri ve katılımcılarla sohbet etti. 



Bakan Çelik, Türkiye standında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ben de bizzat buraya gelerek turizmcilerimize desteğimi göstermek istedim. Aynı zamanda Rus muhataplarımla çeşitli görüşmeler gerçekleştireceğim. İnşallah aldığımız tedbirler olumlu sonuç verecek" dedi. 



KRİZ YÖNETİMİ YAPILIYOR

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun turizm sektörünün temsilcileriyle yaptığı toplantıyı anımsatan Turizm...