27 / 04 / 2024

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.



Atılım Fuarcılık ve Doctor Target tarafından gerçekleştirilecek olan ve yatırımcılar tarafından merakla beklenen Rusya Emlak Fuarı 21-23 Eylül 2023 tarihleri arasında Moskova Crocus Expo’da yapılacak.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu fuar, yatırımcı ve ev alma potansiyeli olan alıcıları dünya çapındaki farklı emlak projeleri ile bir araya getirecek. Yine verilen bilgilere göre, her bütçeye yönelik projelerin sergileneceği fuarda, ziyaretçiler için kaçırılmayacak bazı fırsatlara da yer verilecek.

Paylaşılan detaylara göre, ReExpo Rusya fuarı toplamda 8 ülkeden (Türkiye, Rusya, Azerbaycan, K.K.T.C, B.A.E, Karadağ, Gürcistan, İspanya) 80’den fazla firma ve binin üzerinde gayrimenkul projesi ve 25’in üzerinde konferans konuşmacısı ile bölgenin en büyük fuarı olma özelliğine sahip.

Ayrıca yine verilen bilgilere göre, Atılım Fuarcılık’ın Rusya’da 1.'si bu senenin başında 27 – 28 Ocak tarihleri arasında yapılan Emlak Fuarı büyük ilgi gördü ve binden fazla proje, 10 binden fazla ziyaretçiyle buluştu. 

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

En Yeni Projeler İlk Defa Görücüye Çıkıyor!

Yine paylaşılan bilgilere göre dünyanın ve bölgenin her yerinden gayrimenkul projelerini yeniden buluşturacak olan fuar, potansiyel alıcılara dünya çapında farklı projeleri de keşfetme şansı sunacak. Yatırımcıların da merakla beklediği bu fuar ayrıca sektör için yüz yüze görüşme imkânı da sağlayarak uluslararası ve bölgesel gayrimenkul alıcıları ve yatırımcıları için ikili iş ilişkilerinin geliştirilmesine katkı verecek.

Aktarılan detaylara göre fuarda yatırımcı ve alıcılar kendilerine sunulan özel fırsatlar, sürpriz indirimler, ihtiyaç duyulan hukuki hizmetler, mimari tasarım ve proje yönetimi gibi hizmetlere de kolay bir şekilde ulaşmış olacak. 

Ayrıca Rusya Emlakçılar Birliği’nin de ana partnerleri arasında bulunan fuar, ülkenin ve dünyanın önemli dernek, kuruluş ve markalarıyla iş birlikleri eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Gayrimenkul Satışında Lider Rusya!

Açıklanan resmi rakamlara göre, 2022'de Rusya, Türkiye’de yabancılara yapılan gayrimenkul satışlarında lider ülke konumunda yer alıyor. Ayrıca yine verilen bilgiye göre, 2023'te de bu istatistikte Ruslar hala liderliğini koruyor.

Paylaşılan bilgilere göre, 2022'de yabancılara yapılan gayrimenkul satışları masaya yatırıldığında da Rusya'nın toplam satışların yaklaşık olarak yüzde 25'ini oluşturduğu belirtiliyor. Gerçekleştirilen toplam 68. bin 210 gayrimenkul satışından, 16 bin 312'si Ruslara ait. Ayrıca yine aktarılan detaylara göre, Rusya'nın komşuları da Türkiye’de gayrimenkul alımı yapan ülkeler listesinde üst sıralarda bulunuyor.

Rusların, Türkiye'de en çok ilgi gösterdiği iller de sırasıyla İstanbul, Antalya ve Mersin olarak belirtildi.

İnşaat sektörünün son 3 aylık performansı dikkat çekiyor!

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!


Geri Dön