24 / 07 / 2024

Mk Kilis İnşaat iletişim

Mk Kilis İnşaat iletişim

Mk Kilis İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kilis tarafından kuruldu.

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Karaaslan tarafından kuruldu.

Mk 7 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk 7 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kutbettin Çiftçi tarafından kuruldu.

Mk Altyapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Altyapı İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçali tarafından kuruldu.

Mk Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keba tarafından kuruldu.

Mk Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kaynak ve Volkan Marangoz ortaklığında kuruldu.

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kurtcebe tarafından kuruldu.

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Mk Metinkaya İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Metinkaya İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Kaya tarafından kuruldu.

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mehmet Kızılboğa tarafından kuruldu.

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Mustafa Kılıç ve Kerem Mendeş ortaklığında kuruldu.

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Koçdağ tarafından kuruldu.

Mk Keydaloğlu İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mk Keydaloğlu İnşaat Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Keydal tarafından kuruldu.

Mk Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi gbugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Başer tarafından kuruldu.

Mk Kilis İnşaat iletişim Haberi

Mk Kilis İnşaat iletişim

Mk Kilis İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kilis tarafından kuruldu.

Mk Kilis İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, sehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müsavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar,danısmanlık, etüd, arastırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları olusturmak ve isletmek.Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi,Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi serit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının yapımı.Islah-imar planlarının yapımı ve uygulama islemlerininyapımı.Konusuyla ilgili her türlü dengeleme,hesaplama,yazım ve çizim islerinin...