22 / 07 / 2024

MNY Yangın Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

MNY Yangın Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

MNY Yangın Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Nuri Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Mert Kurt tarafından kuruldu.

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ugıloy Rakhımova tarafından kuruldu.

Bandırma'da inşaat malzemeleri satan iş yerinde yangın!

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Kacır tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Başak Sokak'ta kuruldu.

Yangının en büyük nedeni denetimsiz yapılaşma!

Yangından Korunma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada; yangın durumunda ticari ve sanayi yapılanımı büyük risk taşıdığım, bu yapıların yangına karşı hem pasif hem aktif yöntemlerle korunmaları ve inşası esnasında denetlenmeleri gerektiğini söylüyor.

Atalar Elektromekanik Mühendislik Yangın Sistemleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalar Elektromekanik Mühendislik Yangın Sistemleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Tokgöz ve Mehmet Tevfik Cura tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Tekirdağ'da bir inşaatta yangın çıktı!

Tekirdağ merkez ilçe Süleymapaşa 100. Yıl Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi girişinde bir inşaat firmasına ait 5 katlı binanın 3. katında yangın çıktı...

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktı!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde dün akşam bir çorap imalathanesinin çatı katında çıkan yangın çevrede büyük korku yarattı. Bitişiğindeki mobilya atölyesinin çatısına sıçrayan alevlere, itfaiye ekipleri müdahale etti..

Şanlıurfa'da fabrika yangını çıktı!

Organize Sanayi Bölgesi'nde bir çırçır pres fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. İşçilerin haber vermesi üzerine fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı

MNY Yangın Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MNY Yangın Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Nuri Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

Tekirdağ'daki fabrika yangın saatlerce söndürülemedi!

Tekirdağ Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi'nde, bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangını söndürmek için çalışmalar 8 saattir sürdürülüyor. Yangına itfaiye helikopteriyle havadan da müdahale ediliyor. Olayda can kaybı olmaması tek teselli...

MNY Yangın Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

MNY Yangın Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

MNY Yangın Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Nuri Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


MNY Yangın Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a. Her türlü İnşaat yapımı,İnşaat sektörüne yönelik yangına dayanıklı malzemelerin ithali,ihracatı,pazarlaması,satışı,montajı ve gerektiğinde üretiminin yapılması. b. Şirket Amacına giren işlerin tanıtma geliştirme ve pazarlamasına yönelik tüm çalışmaları yürütmek,ve piyasa araştırmalarını yapmak.. Amacına ilişkin yurt içinde ve yurt dışında gerekli ruhsat,izin,öncelik,patent,marka ihtira beratlarını almak devretmek ve devralmak.Amacına uygun her türlü taahhüde girmek. Amacına uygun olarak kurulmuş ve kurulacak şirket  firma iş ortaklıkları ve firmalarla ortaklık kurmak iştirak etmek devralmak ve gerektiğinde devretmek.  Şirketin amacına ulaşabilmesi için makine ve tesisler ile gayrimenkulleri...