19 / 05 / 2024

mobil anaokulu

mobil anaokulu

Turkcell Gönüllüleri, Adana’da konaklayan mevsimlik işçilerin çocukları için tasarladıkları Mobil Anaokulu’nu hayata geçirdi. Çadır kentte kalan çocukların faydalanacağı okulun yanı sıra bölgedeki 500 öğrenciye okul malzemeleri hediye edildi...

Hamit Erim'den Erzincan'a anaokulu!

Erzincanlı iş adamı Cevdet Kolak Vakfı Başkanı Hamit Erim, kentin Kemah ilçesine anaokulu inşa ettiriyor.

Esenyurt Yasemin Sarıca Aytan Anaokulu açıldı!

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Sarıca Aytan’ın isminin verildiği Anaokulu vatandaşların hizmetine açıldı.

İlhami Yıldırım Ordu Fatsa'da anaokulu yaptırıyor!

Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları ve Binali Yıldırım’ın kardeşi İstanbul Kızılay Şube Başkanı İlhami Yıldırım ortak yürüttüğü Fatsa anaokulu projesinde ilk kazma vuruldu.

81 İlde 81 Anaokulu Projesi Erzincan'da başladı!

Türk Kızılayı İstanbul Şubesince hayata geçirilen, "81 İlde 81 Anaokulu Projesi" kapsamında Erzincan'da yapılacak anaokulunun temeli telekonferans yöntemiyle atıldı.

Rusya'da mobil 3 boyutlu yazıcıyla ev yapıldı!

Rusya'da mobil 3 boyutlu yazıcı teknolojisiyle yapılmış ilk ev açıldı. 38 metrekare alana sakip tek katlı binanın duvarlarının ve kolonlarının yazılımı bir günü almadı.

Lovent İnşaat'tan Fas'a 55 milyon dolarlık mobil hastane!

Lovent İnşaat yurtdışında değerli projelere imza atmaya devam ediyor. Marita Group'la anlaşma sağlayan firma Fas'ta sağlık hizmetlerinden faydalanamayan yoksul kişiler için mobil hastane kuracak.

Nevşehir Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 7 Mart'ta!

Nevşehir Ürgüp'te kurulması planlanan Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 7 Mart günü saat 10:30'da gerçekleşecek.

Sultanbeyli Mülteciler Anaokulu açıldı!

Sultanbeyli Belediyesinin destekleriyle, Mülteciler Derneği tarafından hayata geçirilen anaokulu hizmet vermeye başladı.

Gülben Ergen, Ordu Fatsa'da anaokulu açtı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından yapımı tamamlanan Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu, ünlü sanatçı Gülben Ergen’in katıldığı programla açıldı.

MTB Mobil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTB Mobil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Çavdar tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

Çorum Uğurludağ'a yeni anaokulu!

AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanlığı Eylül ayı danışma meclisi toplantısı Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt katılıyla gerçekleştirildi. Ceritoğlu ilçeye anaokulu yaptırılması konusunda yardımcı olacağını belirtti.

TAV Havalimanları yatırımcı ilişkileri mobil uygulamasını sundu!

TAV Havalimanları, yatırımcı ilişkileri mobil uygulamasını kullanıma sundu. Yeni bilgiler ve açıklamalarla gerçek zamanlı olarak güncellenen uygulama, aynı zamanda kullanıcılara anlık bildirim alma olanağı sunacak.

İnşaat sektöründe mobil tuvalet kiralama işi başladı!

Konser, miting, açılış ve inşaat gibi alanlarda duyulan ihtiyaç nedeniyle mobil tuvalet kiralama işi son yılların gözde yatırım araçlarından biri oldu.

mobil anaokulu Haberi

mobil anaokulu

Turkcell çalışanlarından oluşan Turkcell Gönüllüleri, Adana’da çalışan mevsimlik işçi çocuklarının yaşadığı eğitim soruna yaratıcı bir çözüm buldu. Turkcell Gönüllüleri’nin bir araya gelerek hazırladığı Mobil Anaokulu, çadır kentte kalan mevsimlik işçi çocuklarının hizmetine sunuldu. Adana’nın Karataş ilçesine bağlı Tabaklar Köyü’ndeki çadır kentte kalan yüzlerce 50 çocuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından atanan bir öğretmen sayesinde eğitimlerine başladı.  Çocuklar için Mobil Anaokulu içinde bir de kütüphane oluşturuldu. Turkcell Gönüllüleri Mobil Anaokulu’nun yanı sıra çevre okullardaki öğrencilerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 500 öğrenciye okul ve kırtasiye malzemeleri dağıttı.

“Çalışanlarımız büyük ilgi gösterdi”

Adana’da çocuklarla bir araya gelen Turkcell İç İletişim Bölüm Başkanı Yusuf Özer “Turkcell Gönüllüleri olarak yürüttüğümüz sosyal sorumluluk etkinliklerimiz sayesinde, Türkiye'nin dört bir yanını görme fırsatımız oldu. Hayat şartları nedeniyle okula gidemeyen...