07 / 05 / 2024

Çorum Uğurludağ'a yeni anaokulu!

Çorum Uğurludağ'a yeni anaokulu!

AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanlığı Eylül ayı danışma meclisi toplantısı Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt katılıyla gerçekleştirildi. Ceritoğlu ilçeye anaokulu yaptırılması konusunda yardımcı olacağını belirtti.




Parti binasında yapılan toplantıya; AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan, Yönetim kurulu Üyesi Ebubekir Sıddık Türker, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, İl genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı. AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan, teşkilat çalışmaları hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi. Ceylan, teşkilat çalışmalarında gösterdiği üstün performanstan dolayı AK Parti Uğurludağ İlçe teşkilatına teşekkür etti. Son günlerdeki terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet, yaralı güvenlik görevlilerine de acil şifalar dileyen Ceritoğlu, 15 Temmuz FETÖ terör örgütü üyelerinin yapmış olduğu darbe girişimi sonrasında milli irade nöbetlerine verdiği destekten dolayı Uğurludağ halkına şükranlarını sundu. İlçeye Anaokulu yaptırılması konusunda yardımcı olacağının sözünü veren Ceritoğlu, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun milletvekiline teşekkür etti.


LAVANTA BAHÇESİNİ GEZDİ


Ceritoğlu, Uğurludağ İlçesi’nde Tıbbi aromatik bitki ve alım garantili tarım uygulama projesi kapsamında lavanta ekimi yapılan araziyi gezdi. Tıbbi aromatik bitki ekim projesini Uğurludağ İlçesi’nde gerçekleştirdiklerini kaydeden Ceritoğlu, “Tıbbi aromatik bitki ve alım garantili tarım uygulaması projemizin mahsulünü aldığımızdan dolayı çok mutlu olduk. Bize güvenerek arazisine lavanta eken çiftçimiz Ahmet beye ve bu konuda yardımlarını esirgemeyen İlçe Tarım Müdürlüğü’ndeki mühendisimize teşekkür ederiz” dedi.


CERİTOĞLU, “EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALMAYA BAŞLADIK”


Uğurludağ kaymakamlığı ile ortaklaşa gerçekleştirilen lavanta projesinin meyvelerinin alınmaya başlandığını belirten Ceritoğlu, lavanta ekiminin Uğurludağ’ın florasına uyum sağladığını söyledi. “25 yıllık çiftçiye gelir kapısı hayaldi gerçek oldu” diyen Ceritoğlu, Uğurludağ ilçesindeki çiftçilere TKDK’ dan 150.000 TL. destek verilerek gerçekleştirilen projenin ilk meyvelerini aldıklarını ifade etti. Ceritoğlu, TMO’nin Uğurludağ İlçesi’ndeki çiftçiler tarafından yetiştirilen lavantaları değerindeki fiyattan satın aldığını kaydetti. Uğurludağ Kaymakamı Eyyüp Kaykaç ise projeye verdiği destekten dolayı Milletvekili Ceritoğlu’na teşekkür etti. Kaykaç, “ Milletvekilimiz ilçemizde Lavanta ekiminin yapılmasına destek vermiş ve TMO tarafından da buradan hububat almasını sağlayarak, çiftçinin ürününün değerli fiyattan satılmasını vesile olmuştur” dedi.


CERİTOĞLU, UĞURLUDAĞ ESNAFINI GEZDİ


Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, ilçe danışma toplantısına katılmak üzere geldiği Uğurludağ’da esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu. Esnaf ziyareti sırasında Uğurludağ halkı ile bol bol sohbet eden Ceritoğlu, çok kısa sürede piyasadaki durgunluğu yerini ekonomide canlanmaya bırakacağını söyledi. 15 Temmuz darbe girişiminde bulunulan ülkede ekonominin biraz durgunlaştığını kaydeden Ceritoğlu, Türk halkının birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece ülkenin bulunduğu kötü durumdan kurtulacağını kaydetti.



Çorum Hakımiyet


Geri Dön