02 / 05 / 2024

mobilya odası

mobilya odası

Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, bu sezon olduğu gibi yeni yılda da açık renkli ve çiçek desenli mobilyaların moda olacağını söyledi...

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Genç odasında bomba indirim İstikbal’den geldi! Dev kampanyalı fiyatlarla 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken İstikbal, indirimli fiyatlarıyla herkesin yüzünü güldürecek. Türkiye’nin sevilen mobilya markası olan İstikbal yapmış olduğu Okula Dönüş kampanyası ile dev indirim uygulamaları ile genç odası paketleri sizleri bekliyor. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mobilya fiyatları fırladı! İşte nedeni...

Artan mobilya fiyatlarının ardından açıklama yapan Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Tarlacı, fiyat artışlarının gerekçesinin kereste ile ilgili olduğunu söyledi.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Loda Mobilya'dan kaki yatak odası serisi!

Kaki Yatak Odası, sizlere masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ile güzel bir güne başlayın!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ihtiyacınız olan enerjiyi evinize yansıtıyor ve size aradığınız sebebi sunuyor.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Evgör Mobilya'dan yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel geleneksel indirim kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Firma, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor.

Loda Mobilya Form Yemek Odası ile yaşam alanlarınızı özel kılın!

Söz konusu yaşam alanları olduğunda farkı hissetmek isteriz. Size farkı hissettirecek olan ise Loda’dan geçiyor. Loda güçlü tasarım yönüyle farkını ortaya koyuyor ve yaşam alanlarınızı özel kılıyor. Tıpkı Form Yemek Odası gibi…

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası ile lezzeti keyfe dönüştürür!

Keyifli anların mimarı olma mottosuyla hareket eden Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor.

Loda Mobilya Form Yemek Odası ile sıcacık salonlar!

Loda MobilyaForm Yemek Odası, salonunuzda zarif bir duruş sergilerken, bulunduğu ortamın en samimi eşlikçisi oluyor.

mobilya odası Haberi

mobilya odası


Yaklaşık 700 firmanın bulunduğu Adana Mobilyacılar Sitesi'nde kaliteli ve ince işçilik gerektiren mobilyalar üretildiğini aktaran Yalçın Avcı, kentin özellikle klasik mobilya iskeleti üretiminde ülkenin lideri olduğunu kaydetti. 


Modayı takip edip isteğe uygun tasarım ve üretim yapılabildiğine dikkat çeken Yalçın Avcı,"Bu yıl olduğu gibi gelecek yıl da mobilyada moda, biraz daha açık renkler ve tonları. Yine eskitme yapılan, varak tarzında el işçiliğinin öne çıktığı ürünler popüler olacak. Krem ve beyaz renklerin yanı sıra koltuk ve çekyatlarda da papatya gibi çiçekli desenler moda. Öte yandan mobilya alacak olanların, ürün iskeletinin gürgen ağacından olmasına özen göstermeleri gerekiyor. Sağlamlık ve sağlık açısından bu çok önemli. Gürgen ağacından yapılan ürünler tercih edilmeli. 


Mobilya alacak olanların tek bir yerde takılı kalmaması gerekiyor. Alışveriş yapacak olanlar, dolaşıp ürün...