23 / 05 / 2024

mobilya sanayici ve iş adamları derneği

mobilya sanayici ve iş adamları derneği

Türk mobilya sektörünü dünya mobilya pazarına yükseltmeyi hedefleyen MOBSAD, 28 Ocak - 02 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İSMOB Fuarı’na, Türkiye’de ilk kez farklı bir konsept olan hall bazlı fuar katılımıyla yer alıyor...

Mtb Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtb Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feriyan Kocataş tarafından kuruldu.

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Karaaslan tarafından kuruldu.

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Atik tarafından kuruldu.

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

Adg Otomotiv İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Otomotiv İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Köni tarafından kuruldu.

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakolukçu tarafından kuruldu.

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktape’de Nihat Duyar tarafından kuruldu.

Mke Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mke Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Muammer Ünlü  tarafından kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’da Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

mobilya sanayici ve iş adamları derneği Haberi

mobilya sanayici ve iş adamları derneği


Türk mobilya sektörünü dünya mobilya pazarına yükseltmeyi hedefleyen MOBSAD(Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 28 Ocak - 02 Şubat 2014 tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilecek İSMOB Fuarı’na, Türkiye’de ilk kez farklı bir konsept olan hall bazlı fuar katılımıyla yer alıyor.


Dünyanın en önemli 3 mobilya fuarından biri olan ve bölgenin en büyük fuarı olan Mobilya Dekorasyon Fuarı (IMOB), bu sene kapılarını İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) adı altında açıyor. Bu sene 10. yaşını kutlayan ve 400 civarında firmanın katıldığı fuar, İstanbul Yeşilköy’de bulunan CNR EXPO’da, 28 Ocak-2 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Türk mobilya sektörünün temelini teşkil eden zanaatkar kökenli, yüksek katma değerli mobilya üreticilerinin en seçkinlerini bir araya toplayan MOBSAD da 7 yıldır yer aldığı fuara, bu sene 41 üyesiyle katılıyor....