28 / 04 / 2024

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.



Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 'Türkiye Yeşil Sanayi Projesi kapsamında sanayiciler ile küçük ve orta büyüklükteki işletmelere (KOBİ) 450 milyon dolar finansman sağlanacağını bildirdi.

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Bakan Kacır, 'Türkiye Yeşil Sanayi Projesi'ne ilişkin açıklama yaptı. Kacır, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile, KOBİ'lerin yenilenebilir enerji, 'yeşil dönüşüm' yatırımlarını; Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) eliyle de döngüsel ekonomiye ve karbon salınımını azaltmaya ilişkin araştırma geliştirme projelerini destekleyeceklerini belirtti.

Kacır, Dünya Bankası işbirliğinde gerçekleştirilecek projede, sanayiciler ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman imkanı sağlayacaklarına vurgu yaptı. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön