15 / 05 / 2024

mobilya tüketicisi

mobilya tüketicisi

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Türkiye’de mobilya tüketicisinin alışkanlıkları ve tercihlerini açıkladı: Türk mobilya tüketicisi kaliteli ürün almaya dikkat ederken, vade farksız taksit seçeneklerine önem veriyor.

Hyundai IONIQ 5 Advance Türkiye'de satışta! Hyundai IONIQ 5 Advance 2024 fiyatı ne kadar?

Hyundai Assan, Türk tüketicisi için özel olarak geliştirilen “Advance” donanım seviyesini IONIQ 5 modelini satışa çıkardı.

Mobilya kiralama devri başladı!

Kelebek Mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya sektörü markalarından biri olarak bilinen bir ilke imza atıyor. Mobilya kiralama seçeneğini müşterilerine sunmak için mobilyakirala.com.tr ile iş birliği yapıyor.

Profilo 6 programlı bulaşık makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenileyecekler için Profilo derinlemesine temizlik ve esktra hijyen teknolojisine sahip bulaşık makinesini tüketicisi ile buluşturuyor. Bir çok yıkama teknolojisine sahip bulaşık makinesi enerjiden de tasarruf ettiriyor. 

Kahvesiz yaşayamam diyenler dikkat! Bol köpüklü Türk kahveleriniz Arzum'dan! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Kahve severler için geliştirilen teknolojisi ile Arzum, 4 fincan kapasiteli Türk kahve makinesini tüketicisi ile buluşturuyor. Otomatik kapanma özelliğine sahip kahve makinesi üstün önlem teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Elektrik ve doğalgaz abonelerine 2023 şoku! Yüzde 123 zam yapıldı!

Milyonlarca elektrik ve doğal gaz tüketicisi bu habere üzülecek. Elektrik, doğal gaz, LPG ve petrol için uygulanan para cezalarına 2023’te geçerli olmak üzere yüzde 123 zam yapıldı.

Herkese 50 bin TL kolay kredi müjdesi! Milyonları sevindiren haber geldi!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizleri yüzde 1,55 ile 1,89 arasında değişiklik gösteriyor. Ziraat Bankası'nda maaşı bulunanlara daha düşük faiz tanınırken, müşteri olmayan kişileri çinde kolayca 50 bin liraya kadar tüketicisi kredisi sağlanıyor. İşte ayrıntılar... 

Mehmet Kalyoncu: Oturum amaçlı konut geliştirilmeli!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu yaptığı açıklamada "Sektörde konut tüketicisi analiz edildiğinde oturum amaçlı konut müşterisinin artık esas belirleyici tüketici kitlesi olduğunu görüyoruz" dedi.

ABD'nin petrol üretimi 11 yılda yüzde 134 arttı!

Dünyanın en büyük petrol üreticisi ve tüketicisi olan ABD'nin petrol üretimi 11 yılda yüzde 134 artış gösterdi.

Mobilya, Türkiye'nin yeni lokomotifi oluyor!

Katma değer vergisinin yüzde 18'den yüzde 8'e düşmesinin büyüme oranlarına yansıması ise yüzde 25-yüzde 30 civarında oldu. Devletin indirim hamlesi sadece esnafın değil tüketicinin de yüzünü güldürdü.

QZENS Mobilya en hızlı büyüyen şirketler arasında!

Halil İbrahim ve Yılmaz Doğan’ın 2003 yılında 160 metrekarelik bir atölyede kurduğu “QZENS Mobilya”, Türkiye’de en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasında yer aldı.

Loda Mobilya, CNR İMOB Fuarı'nda!

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Loda Mobilya, CNR İMOB fuarında!

Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Mobilya seçiminde kadınlar söz sahibi!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’nin, Nielsen Araştırma şirketine yaptırdığı markalı mobilya tüketicilerinin profilini ortaya koyan araştırmada ev mobilyası seçiminde kadınların karar verici olduğu ortaya çıktı

mobilya tüketicisi Haberi

mobilya tüketicisi


Türkiye’de mobilya sektörünün nabzını tutan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), tüketicisini yakından tanımak için yaptığı araştırmalar ve açıklanan tüketim raporlarına göre 43 üyesi ile birlikte yol haritaları çizmeye ve tüketicinin talebine göre arz oluşturmaya devam ediyor. Önde gelen araştırma firmalarının raporlarından yola çıkarak açıklanan bilgiler Türk tüketicisinin profilini ortaya koyuyor.


Türk tüketicisi “iskonto ve peşin fiyatına taksit” uygulamasına önem veriyor

Türkiye’de mobilya alırken tüketicinin en çok dikkat ettiği noktalardan biri ödeme koşulları. Aldığı ürünün vade farksız taksitlere bölünmesi, taksit sayısının ortalama 12 ay olması ve iskonto gibi uygulamalar tüketicinin mobilya alma aşamasındaki en önemli nedenleri oluşturuyor. Taksitinin senetle ya da kredi kartıyla yapılması, ürün alınan yerin güvenilir olması, satış sonrası hizmet gibi unsurlar mobilya alıcısının karar aşamasını en çok etkileyen maddelerin...