30 / 06 / 2024

Kahvesiz yaşayamam diyenler dikkat! Bol köpüklü Türk kahveleriniz Arzum'dan! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Kahvesiz yaşayamam diyenler dikkat! Bol köpüklü Türk kahveleriniz Arzum'dan! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Kahve severler için geliştirilen teknolojisi ile Arzum, 4 fincan kapasiteli Türk kahve makinesini tüketicisi ile buluşturuyor. Otomatik kapanma özelliğine sahip kahve makinesi üstün önlem teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekiyor.



 Kahvesiz yaşayamam diyenler dikkat! Bol köpüklü Türk kahveleriniz Arzum dan! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 
Cezve ile ocak başında kahve yapmaya son. Sohbetler eşliğinde içilen kahvelerin tadı bir başka olur. Hele pratik bir şekilde zahmetsizce hazırlanırsa. Ev hanımları teknolojik potansiyeli yüksek kahve makinesi ile bir pişirmede 4 fincan kahve elde ediyor. 

TÜRK KAHVE MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Arzum OK004 Türk kahve makinesi 480 Watt gücünde bir çalışma ortaya koyuyor. Kahve makinesinin alabildiği maksimum su kapasitesi 300 ml şeklindedir. 
  • Arzum OK004 kahve makinesi içerisine en fazla dört fincan su konuluyor. Bir anda 4 fincan kahve elde edilmiş olunuyor.
  • Türk kahve makinesinde otomatik kapanma özelliğine yer veriliyor. Böylece fişte açık unutulduğu takdirde yangın gibi ortaya çıkacak olumsuz durumlar engellenmiş olunuyor.
  • Arzum OK004 kahve makinesinde yer alan emniyet sistemleri ise taşma, aşırı ısınma ve su bitme emniyeti olarak ifade ediliyor. Ürün, ergonomik ısı yansıtmayan özel bir sapa sahip. 
  • Basit ve pratik bir kullanım sunan Arzum OK004 kahve makinesi kullanım açısından Türk kahvesi yapmak için kullanılıyor. Türk kahvesini dakikalar içerisinde yapabilmesi sayesinde kullanıcılar misafirlerine kolayca servis yapabiliyor.
  • Arzum OK004 kahve makinesinin cezve kısmı kolay bir şekilde rezidans üzerine oturtulup çıkartılabiliyor.  Arzum OK004 kahve makinesi ölçü kaşığı ile birlikte geliyor.
  • Arzum OK004 kahve makinesi içerisine konulması gereken su miktarı ise kaç kişilik kahve yapılacak ise o kadar konulması gerekiyor.Cezve içerisine konan suyun Türk kahvesinin köpüklü olması için soğuk olması gerekir.Kahve makinesi kahveyi ağır şekilde pişirir. 
  • Ev kullanımı için geliştirilen  Arzum OK004 kahve makinesinde çift akıtma ağzı bulunuyor. Bu çift akıtma ağzı kahve makinesinin sağ el ve sol el tarafından kullanılabilmesini sağlıyor. 

Peki Türk kahve makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? 
 


Geri Dön