08 / 05 / 2024

mobilya uyumlu aksesuarlar

mobilya uyumlu aksesuarlar

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, mobilyalarıyla uyumlu aksesuarlarıyla da beğen topluyor. Son olarak, satışa sunduğu müzik çalar, formula oyun koltuğu ve soundmax kulaklığıyla, çocuk odalarında eğlenceye tam gaz devam ediyor.

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Furat tarafından kuruldu.

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Uğurluay tarafından kuruldu. 

End İnşaat Demir Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Mobilya Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

End İnşaat Demir Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Mobilya Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyhun Uğur tarafından kuruldu.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Evgör 2016 yaz koleksiyonunda bahçe tasarımlarına yer verdi!

EVGÖR, 2016 yaz koleksiyonuna yeni tasarım bahçe mobilya ve aksesuarları ekledi.Evgör’ün bahçe mobilyaları, yaz dönemine özel indirimler ve Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat avantajları ile sunuluyor.

ICMSTANBUL tasarım ofisinden emektar tasarımlar!

ICMSTANBUL tasarım ofisinin yarattığı mekanlar için özgün mobilya ve aksesuarlar üretmek üzere doğan ve ürünlerinin gördüğü büyük ilgi üzerine farklı adreslerde açtığı 3 showroom ile hizmet veriyor.

Ankaralı mobilyacılar, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı'nı ziyaret etti!

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Döşemelik Kumaşlar, Kapı, Pencere ve Ahşap Teknolojisi ve Orman Ürünleri Fuarı'nı ziyaret etti.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

“Samsun Mobilya ve Dekorasyon 2016 Mobilya, İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı” düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuara birçok isim katıldı.

İder Mobilya ile sonbahar evinizde!

Modern mobilyalarıyla yaşam alanlarını canlandıran İder Mobilya, Göreme koltuk takımıyla huzuru ve konforu evlerinize getiriyor. Krem renginin hakim olduğu Göreme koltuğun yastıklarında ise koyu kahverengi tonlar ve uyumlu çiçek desenleri göze çarpıyor.

Çilek Mobilya uyumlu aksesuarlarında yenilik yaptı!

Çilek, mobilyalarıyla uyumlu aksesuarlarına yenilerini ekledi. Müzik çalar hoparlör, formula oyun koltuğu ve soundmax kulaklık, Çilek mağazalarında yerini aldı.

Çilek mobilyalarla uyumlu aksesuarları ile beğeni topluyor!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, mobilyalarıyla uyumlu aksesuarlarıyla da beğen topluyor. Son olarak, satışa sunduğu müzik çalar, formula oyun koltuğu ve soundmax kulaklığıyla, çocuk odalarında eğlenceye tam gaz devam ediyor.

Evgör’den bahçe ve balkonlara konforlu şıklık!

Müşterilerinin beğeni, ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda sürekli güncelenen zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Evgör, 2015 yaz koleksiyonuna bahçe mobilya ve aksesuarlarını da ekledi.

MOBEF 2. Gaziantep Mobilya Fuarı bugün başlıyor!

Erexpo Fuarcılık AŞ ve GTO işbirliğiyle düzenlenen MOBEF 2. Gaziantep Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı, 7-10 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak.

mobilya uyumlu aksesuarlar Haberi

mobilya uyumlu aksesuarlar

Türkiye’nin en sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, fonsiyonel odalarıyla hem ailelerin hem de miniklerin kalbini fethediyor. Odaları kadar, mobilyalarıyla uyumlu aksesuarlarıyla da beğeni kazanan Çilek, son olarak, satışa sunduğu müzik çalar, formula oyun koltuğu ve soundmax kulaklığıyla, çocuk odalarında eğlenceye tam gaz devam ediyor.


Tematik ürünleriyle Türkiye’yi genç odası kategorisiyle tanıştıran Çilek, birbirinden farklı ve kullanışlı odalarının yanında özel aksesuarlarıyla da her yaş çocuğun beğenisini kazanıyor. Formula oyun koltuğu, soundmax kulaklığı, müzik çalarıyla gençlerin kendilerine özel alanlarında kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.


Çilek müzik çalar hoparlör, yüksek performansta ses kalitesi ile micro sd kart okuyucusu, usb - bluetooth ve fm radyo dinleme özelliğini bir arada sunuyor. 3,5mm line-in kablosu ile herhangi bir müzik kaynağına (cep telefonu, mp3...