28 / 07 / 2024

MOBSAD istanbul mobilya fuarında hangi ürünlerini sergileyecek

MOBSAD istanbul mobilya fuarında hangi ürünlerini sergileyecek

MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 26 Ocak – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilecek İMOB’da sürprizleriyle şaşırtacak. Kazak Kartalı tahtı,sebze yetiştirilebilecek masa ve kilo tartan sandalye, fuarın yıldızı olacak.

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Yıldırım tarafından kuruldu.

Akbaygrup Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Akbaygrup Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akbay tarafından açıldı.

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Postacı tarafından açıldı.

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Çiçek tarafından kuruldu.

Gıfs İstanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gıfs İstanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Korkmaz tarafından kuruldu.

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

Modema Orman Ürünleri Mobilya Dekorasyon Ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Modema Orman Ürünleri Mobilya Dekorasyon Ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 4 milyon 538 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

İstanbul Referans Mimarlık Proje Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Referans Mimarlık Proje Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Korhan Kakız tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

ABD'ye mobilya ihracatı 5 yılda 4 kat arttı!

MOBSAD Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, Türk mobilyacıların son 15 yılda çağ atladığını belirtti. Yanıkçıoğlu, ABD'ye mobilya ihracatını son 5 yılda 4 kat artırdıklarını bildirdi.

ABD'ye mobilya ihracatı 5 yılda 4 kat arttı!

MOBSAD Başkan Vekili Yanıkçıoğlu, "Dünyanın en büyük 5'inci mobilya ihracatçısı ABD'ye önemli tutarda mobilya ihraç eder hale geldik. Bu ülkeye son 5 yılda mobilya ihracatını 4 kat artırdık." dedi.

MOBSAD yeni evlilere rehber olacak!

Mobilya sektörünün öncüsü konumunda olan Mobilya sektörüne yön veren MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), yeni evli çiftlere rehber olacak.

MOBSAD istanbul mobilya fuarında hangi ürünlerini sergileyecek Haberi

MOBSAD istanbul mobilya fuarında hangi ürünlerini sergileyecek

Dünyanın en önemli 3. mobilya fuarı olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), 12. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 500’e yakın firmanın katılacağı fuar, İstanbul Yeşilköy’de bulunan CNR EXPO’da, 26 Ocak-31 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Türk mobilyasının dünyadaki en önemli temsilcisi MOBSAD, 9 yıldır katıldığı fuara, bu sene 40 üyesiyle katılacak. MOBSAD fuarda, 5. ve 6. Hall içerisinde 11 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer alacak. Dünyada en büyük, Türkiye’de ise ilk tek kimlikli stant özelliğiyle ön plana çıkacak MOBSAD’ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bostan, fuar öncesinde şu açıklamalarda bulundu: “5 kıtada 200’den fazla ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörü, 2015 yılında ihracat rakamını yaklaşık 3 Milyar Dolar’a çıkardı. Bunun 1 Milyar Dolar’ını ciddi iş bağlantıları kurduğumuz İMOB ile gerçekleştirmiştik....