17 / 05 / 2024

MOBSAD 300 bin dolarlık tahtla İMOB'a damga vuracak!

MOBSAD 300 bin dolarlık tahtla İMOB'a damga vuracak!

MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 26 Ocak – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilecek İMOB’da sürprizleriyle şaşırtacak. Kazak Kartalı tahtı,sebze yetiştirilebilecek masa ve kilo tartan sandalye, fuarın yıldızı olacak.



Dünyanın en önemli 3. mobilya fuarı olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), 12. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 500’e yakın firmanın katılacağı fuar, İstanbul Yeşilköy’de bulunan CNR EXPO’da, 26 Ocak-31 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Türk mobilyasının dünyadaki en önemli temsilcisi MOBSAD, 9 yıldır katıldığı fuara, bu sene 40 üyesiyle katılacak. MOBSAD fuarda, 5. ve 6. Hall içerisinde 11 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer alacak. Dünyada en büyük, Türkiye’de ise ilk tek kimlikli stant özelliğiyle ön plana çıkacak MOBSAD’ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bostan, fuar öncesinde şu açıklamalarda bulundu: “5 kıtada 200’den fazla ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörü, 2015 yılında ihracat rakamını yaklaşık 3 Milyar Dolar’a çıkardı. Bunun 1 Milyar Dolar’ını ciddi iş bağlantıları kurduğumuz İMOB ile gerçekleştirmiştik. Bu sene de fuarda, ihracat rakamlarımızı artıracak iş bağlantıları kuracağımızı düşünüyoruz.” 150 bin ziyaretçinin beklendiği İMOB’a bu yıl, Orta Doğu ve Yakın Doğu ülkelerinden, Avrupa, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Balkanlar ve Kuzey Afrika'dan mobilya endüstrisinin önemli karar vericileri katılacak.

 

300.000 Dolarlık Kazak Kartalı Tahtı

Fuar için MOBSAD’a üye olan firmalar özel sürprizler hazırladı. MOBSAD üyelerinden Adnan Bostan Mobilya, fuarın en pahalı mobilyasını sergileyecek. Yapımı 2 ay süren ve 300 Bin Dolar değerindeki Kazak Kartalı Tahtı, 3 metrelik yüksekliğiyle dikkatleri üzerine çekecek. Tamamen el işçiliğiyle yapılan arkasında kartal kanatları olan taht, bir devlet başkanı için özel olarak tasarlandı. MOBSAD’ın fuarla ilgili bir başka sürprizi de kilo tartan sandalye olacak. MOBSAD üyelerinden Cadı Design Mobilya tarafından hazırlanan ve şık tasarımıyla dikkat çeken sandalye, her yemek sonrası “Kaç kalori aldım?” sorusuna son noktayı koyacak.

 

Organik sebzeler artık masanızda yetişecek

Organik gıdalara olan talebin büyük artış gösterdiği günümüzde MOBSAD, sağlığını düşünenleri de unutmadı. MOBSAD üyelerinden Cadı Design Mobilya’nın hazırlamış olduğu özel tasarımla, nane, fesleğen, maydanoz gibi sebzeleri organik şekilde masanızda yetiştirebileceksiniz. Küçük bir bahçeyi andıran bu şık tasarımlı yemek masasıyla, doğal yaşamı mutfağınıza taşıyacaksınız. Fuarın en can alıcı sürprizleriyle birlikte mobilya zanaatkarları da el işçiliğinin ön planda olduğu mobilyaların yapılışını örneklerle ziyaretçilere gösterecek.


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen 300 bin dolar değerindeki tahtın sahibi devlet başkanı, sır gibi saklanıyor. Kısa adı İMOB olan CNR EXPO Yeşilköy’deki fuarın 5. Hall’inde Hollywood yıldızları için tasarlanan özel mobilyalar var. Şehzade madalyaları da fuarda ilgi çekiyor. Bir devlet başkanı için özel olarak tasarlanan 300 bin dolar değerindeki Kazak Kartalı Tahtı da sergilenen ürünler arasında. Firma sahipleri bu tahtın sahibini sır gibi saklıyor.


Bugün


Geri Dön