27 / 04 / 2024

Fiba Holding, 300 milyon dolarlık yatırımla Çin'de AVM açtı!

Fiba Holding, 300 milyon dolarlık yatırımla Çin'de AVM açtı!

Fiba Holding, 300 milyon dolarlık dev yatırımla global markaların hedefinde yer alan Çin'de AVM açtı. Ülkenin kuzeyinde yer alan Sınyang'da faaliyete geçen "Star Mall" bugüne kadar ülkede gerçekleştirilen en büyük Türk yatırımı oldu




Fiba Holding, 300 milyon dolarlık dev yatırımla global markaların hedefinde yer alan Çin'de AVM açtı. Ülkenin kuzeyinde yer alan Sınyang'da faaliyete geçen "Star Mall" bugüne kadar ülkede gerçekleştirilen en büyük Türk yatırımı oldu. 20 ülkeden 100'ü aşkın global markanın yer aldığı AVM, 325 bin metrekarelik alanda inşa edildi. Yapımına 2009'da başlanan ve 2012'de tamamlanan Star Mall, güneş ışığı alan cam tavanlı tasarımıyla ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. 


DEVLERE KOMŞU OLDU 

Fiba'nın yatırımı diğer global süpermarket ve alışveriş merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu bölgede yer alıyor. Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin'in katıldığı açılış töreninde, sahne şovları ve performansları ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Star Mall'un yanı sıra Çin'deki en büyük Türk yatırımları arasında Türk Hava Yolları, Aksa ve Beko da bulunuyor. 



Sabah



Geri Dön