28 / 04 / 2024

Kilia Park AVM 100 milyon dolarlık yatırımla inşa ediliyor!

Kilia Park AVM 100 milyon dolarlık yatırımla inşa ediliyor!

Kilia Park AVM 100 milyon dolarlık yatırımla inşa ediliyor. Kilia Konakları projesinde 104 villa bulunurken,alışveriş merkezinde ise 80 mağaza bulunacak. 104 adet villalık projenin inşaatına başlandı.



İmdat  Ekşi, diğer projeleri hakkında şu bilgileri verdi: "Şu an Çekmeköy'deki 324 dairelik Esenşehir konutlarının inşaatı devam ediyor. Pendik'te 200 dairelik bir projemiz olacak, idealtepe'de ise 1980 yılında babamın yaptığı 30 bağımsız bölümden oluşan bir binanın yenilemesini yapacağım." Ekşioğlu, Şile'nin ilk villa projesi ve alışveriş merkezini 100 milyon dolara hayata geçiriyor. Arap yatırımcılar, projenin tamamını satın almak istedi EKŞİOĞLU Group'un üçüncü kuşak temsilcilerinden İmdat Ekşi tarafından 1997 yılında kurulan İnısa İnşaat, Şile'nin ilk markalı konut projesi Kilia Konakları'nı ve Şile'nin ilk alışveriş merkezi Kilia Park AVM'yi 100 milyon dolarlık yatırımla inşa ediyor. Kilia Konakları 104 villadan oluşurken, alışveriş merkezinde ise 80 mağaza bulunacak. 

Şile'nin İstanbul'un yanı başında olması ve yeni bağlantı yollarıyla dikkat çektiğini söyleyen Ekşioğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi, "Karadeniz sahil yolunun, 3. köprü bağlantı yollarının Şile'den geçmesi ve Kurtköy'deki havalimanına yakın oluşu gibi faktörler Şile'ye değer katıyor. Şile'nin gelecekteki potansiyeline inandığımız için yatırım yapıyoruz" dedi. İnşaat devam ediyor İmdat Ekşi, proje hakkında şu bilgileri verdi: "104 villalık projenin inşaatına başladık, 25 adet konağın temelleri atıldı, 11 tanesinin de kabası bitti. Alışveriş merkezinin de inşaatı devam ediyor. 300 ile 500 metrekare arasında değişen 3 tip villa yer alıyor. Fiyatlar tiplere göre 650 bin dolar, 850 bin dolar ve 2 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor." Yabancılar istedi Projeye yabancılardan da istek geldiğini anlatan Ekşi, "Katar'dan, Ortadoğu'dan talep aldık. AVM ile birlikte 104 villanın tamamını toptan satın almak isteyenler oldu. Ancak toplu satış yapmayacağız" dedi. Ekşi. Kilia Konakları içerisinde bulunan Kilia Park AVM'nin ise bölgenin ilki olduğunu söyledi. 



Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: http://www.kilia.com.tr/  


Vatan


Geri Dön