12 / 05 / 2024

kilia konakları avm

kilia konakları avm

Kilia Park AVM 100 milyon dolarlık yatırımla inşa ediliyor. Kilia Konakları projesinde 104 villa bulunurken,alışveriş merkezinde ise 80 mağaza bulunacak. 104 adet villalık projenin inşaatına başlandı.

Sur Yapı, Şehir Konakları ile Ümraniye'ye değer katıyor!

Sur Yapı, Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından yine aynı bölgede, bu kez Şehir Konakları konut projesini ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor. Şehir Konakları'ndan 'Olur Olur Bal Gibi Olur' isimli konut kampanyasının fırsatından yararlanmak mümkün.

Şehir Konakları'nda lansmana özel yüzde 10 indirim!

Sur Yapı, yeni konut projesi Şehir Konakları'nı Ümraniye'de hayata geçiriyor.Sur Yapı tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından, yine aynı bölgede Şehir Konakları projesini de ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor.

Nevsa Konakları Beykent fiyat!

Nevsa Konakları Beykent fiyat listesi dairelerin cephelerine göre değişiyor. Paradise AVM'ye yakın mesafede hayata geçirilen proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İnşaat sektörüne yön veren firmalardan Ekşioğlu Group İMSA inşaat, Şile'nin ilk markalı ve içerisinde Şile'nin ilk AVM'sini barındıran konut projesi Kilia Konakları'nın 2. etabına başladı.

Kilia Konakları'nda teslimler 36 ay sonra!

Kilia Konaklarının 2'nci etabına başladı. 100 milyon dolarlık bir yatırımla Mayıs ayında inşaatına start verilen proje, sadece yazın değil kışın da Şile'de keyifli ve lüks bir yaşam sürmek isteyenlere hitap ediyor.

Kilia'da ikinci etap başladı!

EKŞİOĞLU Group İMSA inşaat, Şile'deki Kilia Konaklarının 2. etabına başladı. Toplamda 104 adet tripleks konaktan oluşan Kilia Konakları'nın 2. etabında 52 konak yer alıyor.

Şile Kilia Konakları 2.etapta fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor!

Şile'de yapılan Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Fiyatlar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Kilia Konakları'na 100 milyon dolarlık bir yatırımla mayıs ayında inşaatına başlandı.

Kilia Konakları’nın 2. Etabı için düğmeye basıldı!

İstanbul’un 5 yıl içerisinde yeni cazibe merkezine dönüşecek Anadolu Yakası Şile’de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları’nın 2. Etabı için düğmeye basıldı.

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat'ın yatırımları Antalya'da ve Çanakkale'de devam edecek!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından biri olan Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile’deki 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra Antalya’da ve Çanakkale’de butik otel projeleri için kolları sıvadı...

Ekşioğlu Group İmsa İnşaat iki yeni butik oteli hayata geçirecek!

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile'deki Kilia Konakları projesinden sonra Çanakkale'de ve Antalya'da butik otel projeleri hayata geçirecek. İmsa İnşaat yeni otellerin 40 odayı geçmemesini planlıyor..

Ekşioğlu rotayı Antalya'ya çevirdi!

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile'deki 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra, Antalya'da ve Çanakkale'de butik otel projeleri için kolları sıvadı.Ekşioğlu Group, yönünü Antalya ve Çanakkale'ye döndürdü.

İmsa İnşaat yönünü otel yatırımlarına çevirdi!

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, 2014 yılında Şile'de, Şile'nin ilk AVM'sini de içerisinde barındıran 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra 2015 yılında Çanakkale'de ve Antalya'da butik otel projelerine imzasını atacak.

kilia konakları avm Haberi

kilia konakları avm

İmdat  Ekşi, diğer projeleri hakkında şu bilgileri verdi: "Şu an Çekmeköy'deki 324 dairelik Esenşehir konutlarının inşaatı devam ediyor. Pendik'te 200 dairelik bir projemiz olacak, idealtepe'de ise 1980 yılında babamın yaptığı 30 bağımsız bölümden oluşan bir binanın yenilemesini yapacağım." Ekşioğlu, Şile'nin ilk villa projesi ve alışveriş merkezini 100 milyon dolara hayata geçiriyor. Arap yatırımcılar, projenin tamamını satın almak istedi EKŞİOĞLU Group'un üçüncü kuşak temsilcilerinden İmdat Ekşi tarafından 1997 yılında kurulan İnısa İnşaat, Şile'nin ilk markalı konut projesi Kilia Konakları'nı ve Şile'nin ilk alışveriş merkezi Kilia Park AVM'yi 100 milyon dolarlık yatırımla inşa ediyor. Kilia Konakları 104 villadan oluşurken, alışveriş merkezinde ise 80 mağaza bulunacak. 

Şile'nin İstanbul'un yanı başında olması ve yeni bağlantı yollarıyla dikkat çektiğini söyleyen Ekşioğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı...