10 / 05 / 2024

çin starmall avm

çin starmall avm

Fiba Holding, 300 milyon dolarlık dev yatırımla global markaların hedefinde yer alan Çin'de AVM açtı. Ülkenin kuzeyinde yer alan Sınyang'da faaliyete geçen "Star Mall" bugüne kadar ülkede gerçekleştirilen en büyük Türk yatırımı oldu

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Ahmed, Muhammed Ahmed ve Syd Shaan Agha ortaklığında kuruldu.

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe token dönemi başlıyor mu?

Bugüne kadar ünlüler, furbol kulüpleri, sanatçılar, influencer'lar ve bazı sanat eserleriyle ön plana çıkan token pazarı büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Yarın süreçte tokenizasyona enerji, turizm, inşaat, AVM yönetimi ve turizm şirketlerinin de dahil olması öngörülüyor.

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran!

1 milyar 278 milyon 900 bin TL muhammen bedelle TMSF tarafından satışa çıkarılan MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran...

NeoPlus AVM, Nata Holding'in oldu!

Eskişehir'de yer alan NeoPlus AVM, Resolute Asset Management mülkiyetinden Nata Holding’in yer aldığı ortaklığın bünyesine geçti. 

İSTOÇ AVM'nin ortak alan inşaatı ihale ediliyor!

İSTOÇ Yapı Kooperatifine ait olan 2134 ada 1 parsel üzerinde kaba inşaatı ve cephesi tamamlanmış olan İSTOÇ AVM'nin ortak alanları ince inşaatları İSTOÇ Saray 3. grup ince inşaatı için ihale düzenleniyor. 

AVM’ler için tehlike çanları mı çalıyor?

Online alışverişin artmasıyla birlikte Amerika'da alışveriş merkezleri hayalete döndü. Türkiye 2016 yılının ilk çeyreğinde Avrupa'da AVM alanını en çok artıran ülke olurken önümüzdeki yıllarda online alışverişin ivme kazanmasıyla AVM'lerin ne olacağı merak ediliyor.

ESTA, Moskova’nın en büyük AVM’sini inşa ediyor!

ESTA Construction, Rusya’da son üç ayda üç büyük ihale aldı. Firma, bir milyar dolan bulan ihaleler sonrasında Saratov’a havaalanı, Mercedes’e fabrika ve IMMOCHAN’a AVM inşa edecek…

Ordu Park AVM için yıkımlar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karadeniz’in en büyük AVM’si için çalışmalar başladı.

Rusya’daki SEC Aquarelle AVM'yi ESTA inşa edecek!

IMMOCHAN, Rusya’da gerçekleştirdiği SEC Aquarelle isimli AVM projesiyle 120 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedefliyor. AVM projesini, ESTA Construction inşa edecek ve projeyi 2018 yılında tamamlayacak.

çin starmall avm Haberi

çin starmall avm


Fiba Holding, 300 milyon dolarlık dev yatırımla global markaların hedefinde yer alan Çin'de AVM açtı. Ülkenin kuzeyinde yer alan Sınyang'da faaliyete geçen "Star Mall" bugüne kadar ülkede gerçekleştirilen en büyük Türk yatırımı oldu. 20 ülkeden 100'ü aşkın global markanın yer aldığı AVM, 325 bin metrekarelik alanda inşa edildi. Yapımına 2009'da başlanan ve 2012'de tamamlanan Star Mall, güneş ışığı alan cam tavanlı tasarımıyla ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. 


DEVLERE KOMŞU OLDU 

Fiba'nın yatırımı diğer global süpermarket ve alışveriş merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu bölgede yer alıyor. Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin'in katıldığı açılış töreninde, sahne şovları ve performansları ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Star Mall'un yanı sıra Çin'deki en büyük Türk yatırımları arasında Türk Hava Yolları, Aksa ve Beko da...