29 / 04 / 2024

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?



Günümüz teknolojisinde artık akıllı cihazların girdiği alan çok az, bu cihazlardan özellikle telefon ve tablet kısmı en çok ticareti dönen alan haline geldi. Biz de bu haberimizde ''Samsung Galaxy Tab A7 '' table özellikleri ve fiyatını konu edineceğiz. Akıllı cihazlar global manada rağbet görülen ürünler haline geldi. insan hayatına kolaylık veren bu cihazaların oluşturduğu markalarda hatrı sayılır derecede ön plana çıkıyor. 

Elektronik kitap okuma, video izleme, oyun oynama zevkinizi ve daha pek çok işlem sergileyebeileceğiniz, birbirinden zengin tablet modelleri üreten  Üretim yeri Güney Kore olan Samsung, Tab A7 dizisine yeni hayranlar kazandırmaya devam ediyor. Android 10 işletim sistemiyle sizi karşılayan ve Samsung’un kendine has fanatikleri arayüzüyle basit şekilde yönlendirebilirsiniz.

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

 

Samsung Galaxy Tab A7 SM-T500 32 GB 10.4" tablet, yeni nesil akıllı cihazlardan bekleyeceğiniz tüm özellikleri beraberinde sunuyor. Ebatları ve ekran genişliği marifetiyle dijital olarak içerik tüketimi kadar dijital içerik üretiminde de kullanabileceğiniz cihaz, teknik uygunluklarıyla günceli yakalıyor. Galaxy familyası dâhil edilen diğer tüm Samsung  tabletlerde olduğu gibi oldukça yetenekli kamera çözümleriyle donanan model, sunduğu imkânlara karşın genel itibarıyla ulaşılabilir fiyat aralıklarına konumlandırılıyor. Dijital içeriklere ve internete düşkün olan teknoloji çılgınlarının yanı sıra eğitim süreçlerinde görevlendirebilecekleri bir tablet arayışındaki çocuk ve gençlere de hitap eden ürün, çok yönlü kullanım için adaptasyon gösteriyor. Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön