13 / 05 / 2024

mod istanbul Şimdi Al 2019da Öde kampanyası

mod istanbul Şimdi Al 2019da Öde kampanyası

İnşaat sektöründe 36 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Resim İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde, başlattığı kampanyalarla ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Kira fiyatları İstanbul'dan İstanbul'a göçü başlattı! Ocakta 2 bin TL olan kira şimdi 20 bin TL!

Kira fiyatları açısından Türkiye'nin en pahalı şehirlerinden biri olan İstanbul'da ilçeden ilçeye göç başladı. Ocak ayında 2 bin lira olan kira şimdi 20 bin liraya yükseldi.

Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı! 

İş GYO ve Tecim imzasıyla İstanbul'un göbeğinde, Altunizade Kısıklı Caddesi'nde yükselen Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor.

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesiyle şimdi de 431 yeni konut geliyor! TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesiyle şimdi de 431 yeni konut geliyor... TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini sakın kaçırmayın...

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da Cevher Şamil Ekmen tarafından kuruldu.

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

Tasblock İstanbul Modüler Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasblock İstanbul Modüler Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Betül Öztel tarafından kuruldu...

Seyrantepe Avangart İstanbul'da şimdi al 2019'da öde kampanyası!

Toplam 735 daire ve 18 dükkandan meydana gelen Avangart İstanbul projesinde teslimlerin Eylül 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor. Seyrantepe Avangart İstanbul'da şimdi al 2019'da öde kampanyası başladı.

Büyükyalı İstanbul'da Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

üyükyalı, yeni kampanyasıyla, yatırım yapmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek, “Şimdi al, yaşamın başlayacağı 2019’da öde” kampanyası, Büyükyalı’daki iyi yaşama adım atmak isteyenleri bekliyor.

Kağıthane Mod İstanbul'da 60 ay 0 faiz ile!

Ortadoğu Grup, Kâğıthane’de hayata geçirdiği Mod İstanbul projesinde, bahar aylarına özel vade farksız 60 ay taksit imkanı sunuyor.

Kağıthane Mod İstanbul ne zaman teslim?

3 blokta 115 daireden oluşan Kağıthane Mod İstanbul projesi peşin ödemelere yüzde 15 indirim yapılıyor. Peki Kağıthane Mod İstanbul ne zaman teslim?

Mod İstanbul Kağıthane fiyat listesi 2017!

Mod İstanbul Kağıthane fiyat listesi 470 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mod İstanbul projesi Mart 2018'de teslim ediliyor...

mod istanbul Şimdi Al 2019da Öde kampanyası Haberi

mod istanbul Şimdi Al 2019da Öde kampanyası

Ortadoğu Grup, İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Kağıthane'de hayata geçirdiği Mod İstanbul projesinde, çok avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. Projede dairelerin liste fiyatından yüzde 10 indirim yapılarak, sadece 25 bin lira peşinatla, 2019 yılının ocak ayına kadar başka ödeme yapmadan daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. Hem yatırımcı hem de oturumcu tarafından yoğun talep gören projede, daire fiyatları 486 bin liradan başlıyor. 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Mod İstanbul projesi, Kemerburgaz Caddesi’ne, TEM'e, E-5 bağlantı yoluna ve Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattına çok yakın bir lokasyonda yer alıyor.

Resim İstanbul’da 30 Bin Lira Peşinatla, 2019’a Kadar Başka Ödeme Yapmadan Hemen Teslim Daireler

Ortadoğu Grup, İstanbul’un en çok prim yapan bölgelerinden Sancaktepe’de hayata geçirdiği Resim İstanbul projesinde, yüzde 10 indirim uygulanıyor ve hemen teslim...