03 / 05 / 2024

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp'te ön talep dönemi sürüyor!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler” dedi.

5 içecek tek makinede! Karaca Hatır Plus Mod Kahve ve Çay Makinesi kaç TL? 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi, isteyene kahve, isteyene de çay yapar. Filtre kahvenizi demlerken, 5 fincan çay veya 5 fincan köz tadında Türk kahvesi pişirip, nefis sütlü içecekler hazırlayabilirsiniz.

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Fikret Aydoğan ve L.F. Albert Eeraerts ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

MOD İstanbul Ortadoğu teslim tarihi!

Kağıthane Mod İstanbul Evleri 115 adet konuttan meydana geliyor. Projede peşin alımlara yüzde 15 iskonto uygulanıyor...

Mod İstanbul fiyatları 2017!

3 blokta 115 adet daireden Mod İstanbul projesi Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. İşte Mod İstanbul fiyatları 2017...

Ortadoğu Mod İstanbul satış fiyatları!

Mod İstanbul projesi Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Ortadoğu Mod İstanbul satış fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.

Kağıthane MOD İstanbul daire fiyatları!

Kağıthane MOD İstanbul daire fiyatları 470 bin TL'den başlayarak değişiyor. MOD İstanbul projesinde daireler Mart 2018'de teslim ediliyor...

Kültür ve Mekan Toplantıları'nda dönüşen kentlere ışık tutuldu!

Özyeğin Üniversitesi’nin ev sahipliğinde üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Kültür ve Mekan Toplantıları’ dizisinde, küresel ve yerel etkiler ile farklılaşan İstanbul ve konut çevrelerine ışık tutuldu.

Kağıthane Mod İstanbul'da yüzde 15 indirim!

Ortadoğu Grup, Kâğıthane’de hayata geçirdiği Mod İstanbul projesinde, lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 net indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca yapılan kampanya dahilinde 36 aya kadar şirket finansmanı ve kişiye özel ödeme seçenekleri de yer alıyor.

Levi ve Dimitri aileleri arasındaki 91 yıllık alacak davası!

İstanbul'un varlıklı iki ailesi arasında 1925’te gayrimenkul ticareti yapıldı. Bu ticarete göre Levi Ailesi, Dimitri Ailesi’ne; İstanbul ve İzmir’de bulunan, biri iş hanı olmak üzere üç gayrimenkulü kiralama usulü ile devretti.

Ortadoğu Grup'tan 4 projede sonbahar kampanyası!

Temmuz ayından beri tüm projelerinde yaptığı kampanyalarla daire sahibi olmak isteyenlere çeşitli avantajlar sunan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul, Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Merkez Zekeriyaköy projelerinde yoğun ilgi görüyor.

Anadolu, lüks konutta İstanbul ve Ankara'yı solladı!

“Lüks konut”ta doğal olarak ilk akla gelen iki kent İstanbul ve Ankara oluyor. Ancak, son yıllarda Anadolu’daki çok sayıda şehrin konforda bu iki kentle yarıştığı, hatta geçtiği gözleniyor.

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul’da 2 bin 850 TL taksitle!

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul’da 2 bin 850 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı devam ediyor

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp Haberi

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın



1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.


3 bin 770 metrekare alandan oluşan ve Belgrad Ormanı manzarasına sahip konumu ile öne çıkan Mod İstanbul’un 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alandan oluşuyor. Açık yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, oyun parkı, kapalı oyun alanı, kafe, 24 saat güvenlik, akıllı ev otomasyonu, kapalı otopark avantajları bulunuyor.


Yeni Nesil Eyüp, 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor. Yüzde 73’ü yeşil ve açık alana ayrılan projede, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik personeli eşliğinde kontrollü...