29 / 04 / 2024

Moda Bademli satılık daire

Moda Bademli satılık daire

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda Bademli projesi 157 konut ve 19 adet villadan meydana geliyor. Projedeki bloklar 3 katlı olarak inşa ediliyor.Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim edilecek.

Moda Bademli satılık daire!

Moda Bademli satılık daire seçenekleri arasında, 3+1,4+1 ve 5+1'ler yer alıyor. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor.

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık!

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık evlerin fiyatları 294 bin liradan başlıyor. Toya Grubu'nun projesi Toya Moda Evleri'nde daireler Aralık 2016 yılında teslim ediliyor...

Moda Bademli satılık daire!

Moda Bademli satılık daire seçenekleri arasında, 3+1,4+1 ve 5+1'ler yer alıyor. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Toya Moda Evleri satılık!

İDO Yenikapı İskelesi ’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de yükseliyor. Toya Moda Evleri satılık daire alanları 40 metrekareden başlıyor.

Toya Moda Küçükçekmece satılık!

Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen Toya Moda Küçükçekmece satılık daire alanları 37 ile 151 metrekare arasında değişiyor. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Ulaşım bilgilerine göre Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunan projede teslimler 2017 yılında yapılacak. Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı.

Sefaköy Toya Moda satılık konut!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mudanya Moda Bademli satılık!

Toplam 157 adet daireden meydana gelen proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçiriliyor. Mudanya Moda Bademli satılık daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

Bursa Moda Bademli satış ofisi!

Bursa Moda Bademli satış ofisi ile 0224 451 39 39 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Emine Örnek Kolejinin karşısında inşa edilen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Moda Bademli Evleri satılık!

Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçirilen projede 157 konut yer alıyor. Moda Bademli Evleri satılık dairelerin tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks olarak dizayn edildi.

Sefaköy Toya Moda satılık ev!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Sefaköy Toya Moda satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Toya Yapı Toya Moda satılık!

Toya Yapı Toya Moda satılık konut fiyatları 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Bakırköy’e 5 dakika, Atatürk Havaalanı’na 3 dakika ve İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Toya Moda Rezidans satılık!

Satış süreci devam eden Toya Moda Evleri Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de yükseliyor. Toya Moda Rezidans satılık dairelerin alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Moda Bademli satılık daire Haberi

Moda Bademli satılık daire

Moda Bademli, Ömer Kumova İnşaat’tan Bursa’ya değer katacak yepyeni bir proje. İnşaat alanı tek tek ağaçların özenle sökülüp, taşınmasıyla oluşturuldu. Böylece Moda Bademli, gelecek ev sahiplerini şimdiden bir ormanın parçası haline getirdi. 


Yayıldığı alanla Bademli’nin bugüne kadar ki en büyük projesi olacak olan Moda Bademli, farklı konut yapıları, sosyal ve kültürel alanları, açık-kapalı havuzların yanı sıra basketbol ile futbol sahalarını barındıran spor tesisleriyle doğanın ve huzurun yanı başına konumlanmış bir mini şehir konseptine sahip. 


Denizin esintisini, ağaçların hışırtısını, güneşin ışıltısını her an hissedeceğiniz Moda Bademli, şehrin değerini her geçen gün artıran merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Bu açıdan hayata dair her şey Moda Bademli sakinlerinin her an elinin altında olacak. 



Moda Bademli’ye Genel Bakış

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda...