02 / 05 / 2024

Moda Bostanı ne olacak

Moda Bostanı ne olacak

Kadıköy’deki ‘Moda Bostanı’ eski Moda Sabit Pazarı’nın bulunduğu ve “Afet Toplanma Alanı” olarak belirlenen yeşil alana İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen otopark ruhsatı, Kadıköy Belediyesi’nin başvurusu üzerine iptal edildi.

Moda Bostanı Eski Sabit Pazarı'na ne yapılacak?

Afet toplanma alanı olarak kullanılan Moda Eski Sabit Pazarı'na dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi dozerlerle giriş yapmıştı. Twitter'dan gelen tepkiler üzerine Kadıköy Belediyesi Twitter sayfasından açıklama yaptı.

Fakir ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Elektrikli süpürge konusunda son yılların en moda ürünlerinden toz torbasız elektrikli süpürgeler artık hemen her evin baş köşesinde yer alıyor. Fakir’in ürettiği ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürge de elektrikli süpürge almak isteyenlerin tam aradığı bir ürün olarak öne çıkıyor.

Yui M30 Maxifry airfyer satışa çıktı! Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

Son dönemlerin en moda ev aletlerinden airfyer konusunda Yui’den de bir adım geldi. M30 Maxifry airfyer’ı satışa çıkaran Yui, ürüne ilişkin tüm özellikleri de paylaştı.

98 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Son zamanda yeniden moda olan Prefabrik evlerin fiyatları merak konusu oldu! Prefabrik evlerin fiyatları 98 bin 300 liradan başlıyor! Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Moda İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Moda İskelesi’ne ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Caferağa Katılımcı Belediyecilik ile Moda Bostanı kararını verecek!

Kadıköy Belediyesi, Caferağa ve Osmanağa sakinlerinin önerileriyle ortaya çıkan çocuk yuvası, sosyal yaşam evi ve çocuk kütüphanesi taleplerini oylamaya sunuyor. Moda Bostanı olarak da bilinen alana hangi projenin yapılacağına mahalleli tarafından karar verilecek...

İstiklal Caddesi'ne dönüş başladı!

İstiklal Caddesi, her dönem İstanbul’un en gözde bölgelerinden biri. Ahmet Rasim'in Şehir Mektupları eserinde övgüyle söz edilen bölge şimdilerde yeniden moda oldu. Bir ara ilginin azaldığı İstiklal Caddesi'ne dönüş başladı...

Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvayı İBB'ye devredildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile birlikte, T3 Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvay Hattı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Dekorasyon ve moda tasarım markası olan 'R&B Living'in sahibi Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Benardete, 3 yıldır aynı evde yaşıyor.

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

Toya Moda'dan Babalar Günü kampanyası!

Toya Moda, babalar gününe özel bir kampanya başlattı. Banka Kredili ödemelerde yüzde 0,69 kredi oranı ve yüzde 1 peşinat veya firma bünyesinde 36 ay vadeli taksitlerle ev sahibi olabilmek için babalara yeni bir fırsat sunuyor.

Toya Moda teslimleri ne zaman?

Sefaköy Toya Moda projesinde 426 daire ve 36’ya yakın mağaza yer alıyor. Peki, Toya Moda teslimleri ne zaman?

Moda İskelesi'nde restorasyon çalışmaları durduruldu!

Tarihi Moda İskelesi'nde inceleme başlatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan iskeledeki çalışmalar, şimdilik durduruldu. Anıtlar Kurulu da tespit için Moda İskelesi'ne personel gönderdi.

Toya Moda'da erken alan kazanıyor!

Toya Moda’nın Aralık 2016 teslimat garantili kampanyası ile ev alanlar, ne kadar erken davranırsa o kadar çok kazanıyor; teslimata kadar tüm kredi taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Moda Bostanı ne olacak Haberi

Moda Bostanı ne olacak


Kadıköy’deki ‘Moda Bostanı’ eski Moda Sabit Pazarı’nın bulunduğu ve “Afet Toplanma Alanı” olarak belirlenen yeşil alana İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen otopark ruhsatı, Kadıköy Belediyesi’nin başvurusu üzerine iptal edildi.


Bostana otopark yapılmasını istemeyen ve yaklaşık 3 haftadır çadır kurarak nöbet tutan vatandaşlar, müjdeli haberi alınca büyük sevinç yaşadı. Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait arazide 31 Temmuz günü çalışma yapılmak istenmiş, mahalleli toplanınca çalışma gecici olarak...