28 / 04 / 2024

Yui M30 Maxifry airfyer satışa çıktı! Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

Yui M30 Maxifry airfyer satışa çıktı! Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

Son dönemlerin en moda ev aletlerinden airfyer konusunda Yui’den de bir adım geldi. M30 Maxifry airfyer’ı satışa çıkaran Yui, ürüne ilişkin tüm özellikleri de paylaştı.



Yui, çıkardığı pratik Yui M30 Maxifry Dokunmatik Ekran 6.5 Litre Smart Airfyer ile sofralarınızı sağlık ve lezzetle buluşturur. Kısa sürede, az yağ oranıyla sağlıklı yemekler yapmanıza yardımcı olur. Sizin ve ailenizin vazgeçilmezi olan kızartmaları, standart fritözlere göre %90 daha az yağ oranıyla hazırlamanızı sağlar. Böylelikle hem yağdan tasarruf etmenize olanak tanır hem de sağlıklı ve lezzetli bir yemek alternatifi sunar. 

Yui M30 Maxifry airfyer satışa çıktı! Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

YUİ M30 6,5 LİTRE SMART AİRFRYER YAĞSIZ FRİTÖZ KULLANIM KOLAYLIKLARI

Yui M30 Maxifry, fonksiyonel bir son teknoloji ürünüdür. Size kolaylık ve avantaj sağlamak için üstün Japon teknolojisiyle üretilir. Yui uygulaması, cihazı uzaktan kontrol etmenize olanak verir. Android ve iOs işletim sistemleriyle uyumlu bu uygulamayla, ısı ve zaman fonksiyonlarını ayarlayabilir, birden fazla cihazda da kullanabilirsiniz. 60 dakika zamanlayıcı özelliği yemekleriniz pişerken başka işlerinize ya da kendinize vakit ayırmanızı kolaylaştırır. 8 farklı pişirme fonksiyonu, farklı malzemeleri uygun sıcaklık ayarlarıyla pişirmeniz için düşünülür. Menünüzü sınırlandırmadan dilediğiniz malzemeyi pişirebilirsiniz. Standart fritözlere göre %90 daha az yağ oranıyla patates, sosis, köfte gibi malzemeleri hem çıtır çıtır hem de sağlıklı bir şekilde pişirir. Bu sayede sevdiğiniz yiyeceklerden uzak durmak zorunda kalmaz, lezzetten de ödün vermezsiniz. 1800 W gücü ve RapidAir teknolojisiyle hızlı ısınma sağlar, sepeti çıkarmanız durumunda bile içerideki havayı aniden ısıtarak ısı kaybını önler. 

Yui M30 Maxifry airfyer satışa çıktı! Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

YUİ M30 MAXİFRY AİRFYER TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Kontrol Paneli: Dokunmatik

  • Zamanlayıcı: Var

  • Türü: Yağsız (Airfryer)

  • Hazne Sayısı: Tek

  • Güç (W): 1800

YUİ M30 MAXİFRY AİRFYER FİYATI

AYRINTILAR: https://www.yui.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Ekim 2023 tarihinde saat 04.39'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.08 Türk Lirası, Euro 29.99 Türk Lirası, altının gramı ise 1783 Türk Lirası değerindedir.

Simfer M3426 midi fırının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Awox A2058US 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV en uygun nerede satılıyor?

Böyle fiyat görülmedi! Grundig GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesinin fiyatı görenleri şaşırttı!

Geri Dön