17 / 05 / 2024

Moda gayrimenkul açıldı

Moda gayrimenkul açıldı

Moda gayrimenkul Toros Mahallesi Hayal park civarında büyük bir coşkuyla açıldı.Açılışa bir çok davetlinin katıldığı gözlenirken, müzik eşliğinde eğlenen davetlilere bol bol yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Çalış tarafından açıldı.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

City Max Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sanayi Şubesi açıldı!

City Max Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sanayi Şubesi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bayram tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'ede 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından açıldı.

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından açıldı.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün Sultanbeyli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Akbaba tarafından açıldı.

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tüysüz tarafından açıldı.

Moda gayrimenkul açıldı Haberi

Moda gayrimenkul açıldı

Moda gayrimenkul Toros Mahallesi Hayal park civarında büyük bir coşkuyla açıldı.Açılışa bir çok davetlinin katıldığı gözlenirken, müzik eşliğinde eğlenen davetlilere bol bol yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.  Gayrimenkul sektörüne girmenin mutluluğunu yaşayan genç yönetici Hasan Güler ve Hüseyin Evren davetlilerle tek tek ilgilendiler.


AİLE ŞİRKETİ


Açılışta söz alan moda gayrimenkulun yöneticilerinden Hasan Güler, 4 yıl kurumsal firmalarla çalışarak gayrimenkul sektöründe bir çok deneyim kazandığını kaydetti. Güler “Bu deneyimlerimizi kendi firmamızda hayata geçirme kararı aldık ve alt yapımızı oluşturduk, moda gayrimenkul ortaya çıktı. 8 kişilik ekibimizle yola çıktık. Kuzenim aynı zamanda ortağım oldu eşimlede birlikte çalışıyoruz. Hedefimiz tam bir aile şirketi olmak” şeklinde konuştu.


SEVE SEVE ÇALIŞMALI


Güler “Emlak işi yapan bir kişinin kılık kıyafeti, temizliği bakımı çok önemli, oturması, kalkması, adabı ağzından çıkan...