22 / 05 / 2024

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi, Cemal Vançin, Hıdır Vançin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat'ta Kadıköy'de kuruldu.

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi açıldı!

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile  Handan Aral tarafından açıldı.

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kılıç ve Ferit Dilavar Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Pablo Turizm Otelcilik Restaurant İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pablo Turizm Otelcilik Restaurant İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Saygın, Sercan Çelik ve Tolga Çelik ortaklığında kuruldu. 

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ersoy tarafından kuruldu. 

Kartanesi Turizm Yatırımları Otelcilik Ve Restaurant Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartanesi Turizm Yatırımları Otelcilik Ve Restaurant Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Çelik tarafından kuruldu.

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi kuruldu!

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi, İlyas Doğukan Duran tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Maltepe, Büyükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

CMA İnşaat Gayrimenkul Turizm Otelcilik ve Restaurant Limited Şirketi kuruldu!

CMA İnşaat Gayrimenkul Turizm Otelcilik ve Restaurant Limited Şirketi, Mehmet Arslan tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Bahçelievler, Sanayi Caddesi, Nish İstanbul'da kuruldu.

Disa Otelcilik İnşaat Turizm ve Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Disa Otelcilik İnşaat Turizm ve Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İlhanlı tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Recep Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi, Cemal Vançin, Hıdır Vançin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat'ta Kadıköy'de kuruldu.

VİP Otelcilik Cafe Restaurant Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VİP Otelcilik Cafe Restaurant Turizm Ticaret Limited Şirketi, Mahir Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Beşiktaş 'ta Gayrettepe Mahallesi içinde kuruldu.

Emirali Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirali Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özçelik, Doğan Mete, Fikri Mahmutoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu

Güldalı Otelcilik ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Güldalı Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merhad Khajehnouri ve Parand Khajehnouri tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan 2013 tarihinde kuruldu

Yazır Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Yazır Turizm Otelcilik Anonim Şirketi, Hayrullah Bayram ve Mahmut Kılınç tarafından 15 Nisan 2013'te 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi, Cemal Vançin, Hıdır Vançin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta kuruldu. 


Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Otel motel kamping tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane lokanta kafetarya çay bahçesi kıraathaneler nargile salonları gibi konaklama dinlenme gezme eğlenme yiyecek ve içecek yerleri satın alabilir satabilir işletebilir.


Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Şifa Sokak,...