02 / 05 / 2024

Moda sahili son durum

Moda sahili son durum

Kadıköy Moda'da, denizden Kurbağalıdere'ye su vermesi için bir terfi merkezi yapılıyor. Çevre halkı tarafından istenmeyen bu proje Kadıköy Kent Dayanışması ve İstanbul Kent Savunması platformlarının çalışmaları sayesinde şimdilik askıya alındı.

Beko’dan az yağlı fritöz alana ikincisi yüzde 50 indirimli! Son gün 30 Eylül!

Beko, son günlerin moda küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini duyuran Beko, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Son Moda MaxiPuan Kampanyası! Alışveriş yapan herkese 150 TL! Son tarih 31 Ocak 2023!

İşCep veya Maximum Mobil’den yapılacak alışverişlere Son Moda MaxiPuan Kampanyası kapsamında herkese 150 TL veriliyor. Kampanyaya son katılım tarihi 31 Ocak 2023!

Tekirdağ Süleymanpaşa Sahili baştan aşağı yenilendi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yatırımlara son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Süleymanpaşa Sahili'ni yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Kentsel dönüşüm Moda'ya akını başlattı!

Moda, sosyalleşmeyi seven İstanbullunun artık son kalesi. Kentsel dönüşüme boyun büken Nişantaşı ve çevresi; mahalle baskısından bunalan Cihangir, Tophane ve civarı; Arap yatırımcı istilasına uğrayan Etiler ve Levent’ten kaçan, soluğu Moda’da alıyor.

Basın Ekspres Toya Moda projesinden kaçırılmaz 30 fırsat!

Toya Moda’da yaşam bu yıl başlıyor. Toya Moda sadece 30 daire için, çok avantajlı bir kampanya başlattı. Toya Moda’da yüzde 1 peşinat, yüzde 0,69 kredi faizi, yüzde 0 KDV ve kira öder gibi ev sahibi olabilmek için son gün 30 Haziran 2016.

Kocaeli Cebeci Sahili projesinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Toya Moda ödeme kampanyasında 24 Nisan son gün!

Toya Moda ödeme kampanyası ile teslime kadar aylık taksit ödemesi yapılmıyor. 24 Nisan'da sona erecek olan kampanyada fiyatlar 294 bin liradan başlayarak değişiyor...

Terme Miliç Sahili projesinde son durum ne?

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde bulunan Miliç Sahili, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı proje ile Ege sahillerini aratmayacak. Miliç sahili, Terme halkının, aileleriyle birlikte güven ve huzur içinde ziyaret edeceği mekan haline gelecek.

Atıl Kutoğlu Avusturya'da otelleri dekore ediyor!

Çantaları ayakkabıları bir yana bırakın, şimdi moda tasarımcısı elinden çıkan oteller moda... Bunun son örneği de Avusturya'da otel tasarlayan Atıl Kutoğlu... Kutoğlu Avusturya'nın başkenti Viyana'da otel tasarlıyor.

Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar!

Toya Grubu Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar devam ediyor. Ekim kampanyasında son gün 16 Kasım.

Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi'nde son durum ne?

Keşan Belediyesince hayata geçirilen Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi Projesi'nin devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan Yayla Sahili'nde çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Moda sahili imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kadıköy Caferağa Mahallesi'ne bağlı Moda sahilinde yer alan 126 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/500 ölçekli planlar bugün askıya çıktı...

Moda sahili doldurulup yat limanı mı yapılacak?

Birgün Gazetesi'nin haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından geçen yıl iki etap şeklinde düşünülen Kadıköy Meydan Projesi'ne 3. etap eklenerek Moda sahilinin olduğu bölgeye de 'dolgu alan' yapılacağı açıklandı.

Moda sahili son durum Haberi

Moda sahili son durum


Birkaç gün önce Moda sahilinde bir inşaat hazırlığı dikkat çekti. Önce brandalar çekildi, yetmedi paravanlar monte edildi. Modalılar yeşil alanlarına yapılan bu müdahaleyi görür görmez bir yandan toplanmaya bir yandan işin içyüzünü araştırmaya başladılar. Bu çalışmanın denizden Kurbağalıdere'ye su vermesi için yapılacak bir terfi merkezi olduğu ortaya çıktı. Ama şehrin bütününü ilgilendiren hemen her kararda olduğu gibi bu karar da iyi ihtimalle gündem bir bakış açısı ve günü kurtarma hevesiyle alınmıştı. Kadıköy Kent Dayanışması ve İstanbul Kent Savunması platformlarının çalışmalarıyla, bu karar şimdilik askıda, işte basın açıklaması;


Kadıköy Kent Dayanışması 


“Moda sahilde Şifa Çıkmazı merpenlerinin altındaki yeşil alanın bir bölümü (eski Özel Moda Lisesinin yanı) birkaç gün önce ekteki resimdeki git i çevrilmişti. Denizden Kurbağalıdere ve su vererek (şu anda Yoğurtçu...