09 / 05 / 2024

Moda ve Yeldeğirmeni planı onaylandı mı

Moda ve Yeldeğirmeni planı onaylandı mı

Kadıköy Belediyesi’nin Koşuyolu Mahallesi için emsal artışı öneren imar planına ne cevap geldi? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Koşuyolu’nda imar artışını onayladı mı? Moda ve Yeldeğirmeni için emsal artışı öneren plan ne durumda? İşte cevaplar...

Yeldeğirmeni Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeldeğirmeni Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Alihafızoğlu tarafından kuruldu.

Bebeğinizle aynı markayı giyin! Koton bebek ürünlerinde indirim var! İşte 19 Eylül 2022 Koton fiyat listesi

Moda ve perakende sektörünün önde gelen markalarından Koton bebek ürünlerinde online mağazaya özel indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyalı ürünlerin fiyat listesi

Moda İstanbul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moda İstanbul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Bilal Özavcı ve Birol Özavcı ortaklığı  tarafından  kuruldu.

Moda Print Tekstil Baskı Gayrimenkul Otomotiv İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Moda Print Tekstil Baskı Gayrimenkul Otomotiv İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Elif Geçgin tarafından kuruldu.

Başkent Festival kapılarını açtı! Modanın kalbi bu fuarda atıyor!

120 markanın katılımı ve yılbaşına özel ürünlerle moda ve alışveriş tutkunları için düzenlenen Başkent Festivali ziyaretçilerle buluştu.

Yeldeğirmeni Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeldeğirmeni Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Cenk Biber tarafından kuruldu.

Moda İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Moda İskelesi’ne ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Emaar Square Mall'da dopdolu 30 gün!

Anadolu Yakası’nda yepyeni bir yaşam alanı oluşturan Emaar Square Mall, 28 Nisan’daki açılışının ardından dopdolu bir etkinlik takvimiyle ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor. Emaar Square Mall, moda ve gastronominin yanı sıra eğlence dünyasının da nabzını tutmaya hazırlanıyor.

Econ Grup İnşaat Moda Tasarım Maden Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Econ Grup İnşaat Moda Tasarım Maden Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Nazif Oğur ortaklığında 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Enza Home mimarlık, Enza Home Book'u hayata geçirdi!

Enza Home mimarlık, moda ve tasarım danışmanlığı konularında önemli çalışmalara imza atan 9 ismin önerileriyle oluşturduğu "Enza Home Book"u hayata geçirdi.

Banu Ergin PR bünyesine 4 yeni firma kattı!

2003 yılından bu yana başta inşaat, otomotiv, sağlık, hukuk, moda ve eğitim olmak üzere birçok farklı sektöre medya ilişkileri alanında hizmet veren Banu Ergin PR; Bursa Çimento, Bursa Beton, Çemtaş ve Rodaport’u müşteri portföyüne kattı.

Grand Pera, 2016’nın ilk çeyreğinde açılacak!

Kültür, sanat, eğlence, moda ve gastronominin hizmetine sunulan yeni nesil yaşam merkezi Grand Pera, 2016’nın ilk çeyreğinde açılacak. Grand Pera, Emek Sineması’nın kültürel değerini, sürdürülebilir bir anlayışla gelecek kuşaklarla tanıştıracak.

Moda ve Yeldeğirmeni planı onaylandı mı Haberi

Moda ve Yeldeğirmeni planı onaylandı mı


Kadıköy Belediyesi, Koşuyolu Mahallesi'nde imar artışı için bir plan hazırlayarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sundu ancak plan, Bakanlık tarafından Aralık 2013'te reddedildi. Kadıköy Belediyesi, Ocak 2014'te Moda semti için emsal artışı öneren bir plan hazırladı ve Bakanlığa gönderdi. Kadıköy Belediyesi, Moda için Bakanlık'tan cevap bekliyor.


Kadıköy Belediyesi, Kasım 2013'de tüm ilçede kentsel dönüşüm için bir yenileme planı hazırladı ve Kadıköy'de 2,07 olan emsalin 2,50'ye çıkarılmasını teklif eden bir plan hazırladı. Aralık 2013'te bu plan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından reddedildi. 



Koşuyolu'nda emsal artışı olacak mı?


Kadıköy Belediyesi, Bakanlık tarafından reddedilen planın ikinci aşaması olarak Hasanpaşa ve Acıbadem Mahalleleri ile birlikte Koşuyolu Mahallesi için kentsel dönüşüm imar artış planı oluşturdu ve Bakanlığa gönderdi. Ancak bunlar da Aralık 2013’te reddedildi.



Moda ve Yeldeğirmeni’nde emsal...