28 / 04 / 2024

Başkent Festival kapılarını açtı! Modanın kalbi bu fuarda atıyor!

Başkent Festival kapılarını açtı! Modanın kalbi bu fuarda atıyor!

120 markanın katılımı ve yılbaşına özel ürünlerle moda ve alışveriş tutkunları için düzenlenen Başkent Festivali ziyaretçilerle buluştu.



Altınpark Fuar Alanı'ndaki festivalde kadınlara yönelik ürünler yüzde 70'e varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Başkent Festivali Kurucusu Türkan Erarslankılıç, markaların festivale kadın ayakkabı, çanta, çeyiz ürünleri, kıyafet ve çocuk giyim ürünleri ile katıldığını söyledi.

Başkent Festival kapılarını açtı! Modanın kalbi bu fuarda atıyor!

Erarslankılıç, markaların ürünlerini internet üzerinden fiyatlarını indirerek sunduklarına işaret ederek, "Markalar buraya en çok beğenilen ürünlerini getirdiler. 1000 liraya 8-10 parça ürün alabilirler." ifadelerini kullandı.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği festivale gelen bir müşteri, satılan ürünlerin marketten daha ucuz olduğunu ve tekrar geleceğini belirtti. Festival 16 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

5. Laleli Fashion Shopping Festivali başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön