13 / 05 / 2024

başkent festivali nerede

başkent festivali nerede

120 markanın katılımı ve yılbaşına özel ürünlerle moda ve alışveriş tutkunları için düzenlenen Başkent Festivali ziyaretçilerle buluştu.

Başkent Festival kapılarını açtı! Modanın kalbi bu fuarda atıyor!

120 markanın katılımı ve yılbaşına özel ürünlerle moda ve alışveriş tutkunları için düzenlenen Başkent Festivali ziyaretçilerle buluştu.

Başkent Yonca nerede?

Toplam 534 adet daire ve 40 dükkandan meydana gelen Başkent Yonca Evler ön talep topluyor. Peki Başkent Yonca nerede?

Başkent Emlak Konutları 2. Etap ihalesi 27 Ocak'ta!

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 27 Ocak 2017 Cuma günü belli istekliler arasında ihale usulü ile yapılacak.

Başkent Emlak Konutları 2. Etap 2'nci yarıda satışta!

Satışların son sürat devam ettiği Başkent Emlak Konutları'nda 2. Etap satışları yılın 2'nci yarısında başlayacak. Projede dairelerin fiyatları 688 bin TL'den başlıyor.

Başkent Emlak Konutları'nda 506 dairenin ruhsatı alındı!

Ankara Mühye'de inşa edilen Başkent Emlak Konutları projesinde yer alan toplam 506 adet dairenin yapı ruhsatı alındı

Ankara Başkent Emlak Konutları 2017 fiyatları!

24 blokta 1.478 daireden meydana gelen Ankara Başkent Emlak Konutları Ankara Çankaya'ya bağlı Mühye'de inşa ediliyor. İşte Ankara Başkent Emlak Konutları 2016 fiyatları...

Başkent Emlak Konutları Çankaya fiyat listesi!

Başkent Emlak Konutları Çankaya fiyat listesi 396 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başkent Emlak Konutları'nda yüzde 15 peşinatla 180 ay vade imkanı sunuluyor...

Başkent Emlak Konutları Ankara konut fiyatları!

Başkent Emlak Konutları Ankara konut fiyatları 396 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başkent Emlak Konutları'nda 1.478 daire ve 26 ticari ünite satışa çıkarıldı...

Çankaya Başkent Emlak Konutları taksitleri!

Emlak Konut GYO imzasıyla satışa sunulan Başkent Emlak Konutları'nda fiyatlar 396 bin TL'den başlıyor. Peki Çankaya Başkent Emlak Konutları taksitleri ne kadar?

Mühye Başkent Emlak Konutları ev fiyatları!

Mühye Başkent Emlak Konutları ev fiyatları 396 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başkent Emlak Konutları'nda aylık taksitler 850 TL'den başlıyor...

Mühye Başkent Emlak Konut teslim tarihi!

Başkent Emlak Konut projesinde yüzde 10 peşinatla 180 ay vadeli ödeme fırsatı sunuluyor. Projede aylık 850 TL'den başlayan taksitler, teslimlerden sonra ödeniyor...

Ankara Başkent Emlak Konutları'na 6 firmadan teklif!

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın ihalesi yapıldı. 6 firmadan teklifin geldiği ihalede Rec Uluslararası İnşaat 634 milyon TL olarak teklif verdi.

Başkent Emlak Konutları'nda teslimler 2019'da yapılacak!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara'da hayat geçirilen Başkent Emlak Konutları projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Proje teslimleri 2019'un sonu olarak planlanıyor.

başkent festivali nerede Haberi

başkent festivali nerede

Altınpark Fuar Alanı'ndaki festivalde kadınlara yönelik ürünler yüzde 70'e varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Başkent Festivali Kurucusu Türkan Erarslankılıç, markaların festivale kadın ayakkabı, çanta, çeyiz ürünleri, kıyafet ve çocuk giyim ürünleri ile katıldığını söyledi.

Erarslankılıç, markaların ürünlerini internet üzerinden fiyatlarını indirerek sunduklarına işaret ederek, "Markalar buraya en çok beğenilen ürünlerini getirdiler. 1000 liraya 8-10 parça ürün alabilirler." ifadelerini kullandı.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği festivale gelen bir müşteri, satılan ürünlerin marketten daha ucuz olduğunu ve tekrar geleceğini belirtti. Festival 16 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

5. Laleli Fashion Shopping Festivali...