30 / 04 / 2024

Modda Senkron teslim tarihi

Modda Senkron teslim tarihi

Şenol Güneş Bulvarı üzerinde konumlandırılan Ataşehir Modda Senkron proje fiyatları 1+1 dairelerde 300 bin TL ile 400 bin TL aralığında değişirken, 2+1 dairelerde 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Modda Port'ta teslimler Aralık 2022'de!

‘Yeni Alsancak’ olarak adlandırılan Liman arkasında inşa edilen Modda Port’ta teslim tarihi Aralık 2022 olarak belirlendi. 

Modda Bulvar'da teslimat için geri sayım başladı!

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyette bulunan köklü firmalardan Ontan İnşaat, 2020 yılında da yatırımlarına devam edecek. Üç etaptan meydana gelen Modda Bulvar projesinin ilk etabının eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Modda Port ne zaman teslim?

Modda Port Ontan Gayrimenkul tarafından İzmir  Konak’ta hayata geçiriliyor. Peki Modda Port ne zaman teslim edilecek?

Modda Suites satılık daire!

Toplam 72 daireden meydana gelen Modda Suites projesi Temmuz 2019 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Modda Suites satılık daire fiyatları 394 bin TL'den başlıyor.

Bayraklı Modda Suites ev fiyatları!

Bayraklı Modda Suites ev fiyatları 394 bin TL'den başlıyor. Ontan İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Ontan Modda Suites ne zaman teslim?

İzmir Bayraklı'da inşa edilen Ontan Modda Suites projesi Ontan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Ontan Modda Suites ne zaman teslim?

Ümraniye Dekon Senkron teslim tarihi!

Lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulduğu Ümraniye Dekon Senkron Evleri'nde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire alternatifleri sunuluyor...

Dekon Senkron Ataşehir'in lansmanı 9 Mart'ta!

Dekon Senkron Ataşehir'in lansmanı 9 Mart 2017 tarihinde yapılacak. Ön satışların başladığı Dekon Senkron projesi Mart 2019'da teslim ediliyor...

Modda Senkron Ataşehir daire fiyatları!

Modda Senkron Ataşehir daire fiyatları 1+1'lerde 300 bin TL'den başlıyor. Modda Senkron projesi 24 ay sonra teslim ediliyor...

Modda Senkron: İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanında!

Toplam 168 adet konut ve ticari ünitelerden oluşan Modda Senkron Evleri Ontan İnşaat ve Dekon İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Peki Modda Senkron Evleri nerede?

Ataşehir Modda Senkron fiyat!

Modda Senkron projesi Ontan İnşaat ve Dekon İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ataşehir Modda Senkron fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Modda Senkron satış fiyatları!

Modda Senkron satış fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Modda Senkron Ataşehir projesinde 164 daire ve ticari birimler yer alıyor...

Modda Senkron ne zaman teslim?

Toplam 168 adet konut ve ticari ünitelerden meydana gelen Modda Senkron projesi Şenol Güneş Bulvarı üzerinde konumlandırılıyor. Peki Modda Senkron ne zaman teslim?

Modda Senkron teslim tarihi Haberi

Modda Senkron teslim tarihi

Ontan İnşaat ve Dekon İnşaat işbirliğiyle yükselen Modda Senkron projesi,  İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir ile Ümraniye'de inşa ediliyor.


12 bin metrekare arsa alanına sahip olan Modda Senkron projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje 168 adet konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor. 


Şenol Güneş Bulvarı üzerinde konumlandırılan Ataşehir Modda Senkron proje fiyatları 1+1 dairelerde 300 bin TL ile 400 bin TL aralığında değişirken, 2+1 dairelerde 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Modda Senkron teslim tarihi!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne komşu konumda bulunan Ataşehir Modda Senkron'da daire teslimleri 24 ay sonra yapılacak. 


Ataşehir Modda Senkron  projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Tel: 0216 364 00 12

Web: http://moddasenkron.com/

Özge...